Sista september och sommar väder både idag...

imag0105 (MMS)

Sista september och sommar väder både idag och igår. Hittat fina blommor gjorde mamma och Angelica när dom var ute. Nu blir det god middag och sen åker vi på Seans i Näsviken.


Helgen som gått har varit trevlig. Trots a...

Helgen som gått har varit trevlig. Trots att Stefan fick ställa in Lidingöloppet. Vi åkte tidigt till Stockholm och gick på staden en sväng. Jag hittade skor som jag Ska ha på bröllopet så nu fattas bara örhängen och ett armband. Sen åkte vi båt och det var en fin båt men Birka är nog bäst;) På fredag ska jag på Seans i Näsviken med mamma och Beatrice. På lördag åker jag, mamma och Gabriella på ytterligare en båttur denna gång med Birka. Mysa lite med Gabriella och gå på spa. Härligt.


Myser hos mamma.... Har badat utebad och d...

imag0103 (MMS)

Myser hos mamma.... Har badat utebad och det var underbart. Även testat det mamma syr till mig tills jag Ska på bröllop. Lite ovan med färgen men tror det blir bra. Måste hitta mig ett par skor till nu bara. I helgen åker vi till åbo med galaxy båten tillsammans med mamma och pappa, ska bli trevlig. Hoppas känna mig pigg bara, men nu har vi nog hittat orsaken. skönt. Syrran ska passa barnen i helgen när vi åker iväg. Stort tack till dig. <3


Nyklippt och fin är William idag, ja han ä...

imag0102 (MMS)

Nyklippt och fin är William idag, ja han är alltid fin men lite extra nu med både grönt och blått i håret. Varit hemma nu i veckan för känner mig fortfarande inte bra och ska tillbaka till doktorn i morgon. Väldigt envist detta virus för verkar ju vara ett sådant, så hyser inget större hopp över tiden hos doktorn i morgon. Vi ska ju åka med galaxy båten på lördag så vore härligt känna sig pigg då... mamma syr ju till mig tills vi ska på bröllop och det kommer bli så bra. Sen vore det ännu bättre om jag vägde 30 kilo mindre men det blir svårare att fixa till har jag märkt.


Har man inga tänder får man göra egna;-) W...

imag0099 (MMS)

Har man inga tänder får man göra egna;-) William har gjort vampyrtänder idag och skrämt oss med.... Nu ikväll pratar han om julen och kommer på att knäck är gott. Sen säger han: jag får FÖRSÖKA att äta knäck i jul för jag har ju inga tänder. :-P


Ledig idag egentligen, men ska in på samve...

Ledig idag egentligen, men ska in på samverkans möte men sen ledig hela helgen. Nu är hösten här och jag märker att allt drar igång igen. Möten, kurser ja allt och blir väl som vanligt mest på mina lediga dagar. Jag är ju sådan optimist ;) Kanske ska gå upp och jobba heltid? Men samtidigt är det väldigt skönt med 75%. Nästa helg ska Stefan springa Lidingöloppet är det tänkt, undrar hur det blir? Hans knä är inte bra men oavsett så här vi bokat galaxy båten då med mamma och pappa så vi får ändå en mysig helg. Men önskar för Hans skull att han kan genomföra loppet när det nu är något han verkligen vill testa. Ifjol blev han ju så förkyld så då gick det inte. Håller tummen, gör det Ni med:)


Marknads tripp blev det idag så barnen fic...

imag0096 (MMS)

Marknads tripp blev det idag så barnen fick åka lite karuseller och köpa godis. Jag hittade mig en walking sko från team sportia som var nedsatt till 300 kr. Så glad över dom. Nu är vi hos mamma och har badat utekar, till slut var det 43 grader och liiite varmt men ack så skönt. Nu har vi ätit middag och Det blir snart mera bad....


FredagsMys råder nu med glass och Bollibom...

imag0094 (MMS)

FredagsMys råder nu med glass och Bollibompa. Har en lugn kväll och vi tar marknaden i morgon istället. Verkade ändå bli bra väder så här mot kvällen. Nu har mamma börjat sy på mina kläder jag Ska ha på bröllopet vi ska på i oktober. Hoppas sen att jag klär i det oxå. Äkta Thai siden är det som jag fått av snälla moster Elisabeth.


Gick inte lägga ut mer bo en bild i taget ...

imag0092 (MMS)

Gick inte lägga ut mer bo en bild i taget när jag bloggar från mmagjdw tydligen. så här kommer en till bild på underverket :)


Idag var jag och Angelica hem till Annika ...

imag0091 (MMS)

Idag var jag och Angelica hem till Annika för att titta på nya underverket Tilly. Anneli och barnen kom oxå. Tilly var så liten och söt. Åt och sov mest, precis som det ska vara första tiden. Sen åkte vi med Natalie till mor och far för dom skulle passa Tuva några dagar. Nu mår jag inte så bra så ska vila, hade en bättre dag igår men tror det går åt rätt håll. Längtar till mina kamrater på jobbet.


Hämtat upp Lisette från skolan så nu är ho...

Hämtat upp Lisette från skolan så nu är hon oxå med oss, trevligt. Snart ska jag hämta upp Gabriella oxå. William ska följa bästa kompisen hem efter skolan. Lycka.


glömde ju lägga in bilen, typiskt mig men ...

imag0089 (MMS)

glömde ju lägga in bilen, typiskt mig men här kommer den....


testar att mobilblogga.... Angelica och El...

imag0088 (MMS)

testar att mobilblogga.... Angelica och Elisia leker så snällt med varandra. vi är hos Natalie där vi oxå ska få i oss lite lunch. Har ju varit dålig och är hemma från jobbet denna vecka men har kännt mig bättre idag. Måste tacka Natalie nu som hjälpt mig med att kunna blogga från mobilen så nu ska den förhoppningsvis bli uppdaterad oftare. sitter så sällan framför datorn när jag liksom har data i telefonen.


RSS 2.0