Blandat

Förra helgen fyllde Stefan år, då var han och jag ut och åt. Vi hade fått presentkort på medelhavskällaren i julklapp av syrran och Sol, så då passade vi på att utnyttja det. Barnen sov hos syrran så vi fick sovmorgon oxå, vilket var helt underbart skönt! I övrigt kretsar mina tankar mest runt mormor, som nu har fått komma till Bollebo i Bergsjö. Var dit senast idag och det kändes bra att hon verkade lite piggare idag än i torsdags. Då var hon så trött och sa inte så mycket. Men hon får ju inga krafter när hon inte äter just nåt och dricker det lilla. Huvudsaken är att hon har det bra och det säger hon att hon har. Resten av tiden går tankarna till svärmor som inte är så pigg, hoppas nu att hon kan få bli bra och får tillbaka sina krafter! I morgon ska William på skidtävling, sin allra första. Ska bli roligt att se...tänkte försöka spela in den lilla rundturen! På måndag ska Stefan och pappa till Sundsvall på hockey. Dom fick det av mamma och mig i julklapp! Vi kör up dom så passar vi på att gå en sväng på Birsta. Men vad vi ska hitta på när dom stänger återstår att se=) På tisdag ska jag byta grupp igen på jobbet, en månad sen blir det nya grupper för alla! Ska bli spännande att se hur vår chef har tänkt när hon sätter ihop dom. Jag ska få kolla innan det blir helt bestämmt så fick jag sparka bakut sa hon om hon satt ihop helt tokiga grupper=)
Inte nu till helgen men nästa åker vi till Stockholm och går på genrepet till melodifestivalen, ska bli himla trevligt! Stannar till söndag så vi hinner med lite shopping oxå. Så åker vi ut till Vallentuna och hälsar på Kerstin och Johny och sover där en natt. Ska på återbesök till doktorn snart, han ska skriva remiss till Gävle! Äntligen måste jag säga för är vansinnigt trött på att inte sova riktigt och domna bort i handen/armen.

osis

Dom blev inte bäst men i alla fall näst bäst i Gävleborg! Självklart var dom besviken men tror när det lagt sig att dom tycker det varit en roligt upplevelse, ett äventyr! Tagit ledigt idag, skulle ju ha börjat jobba 75% men tar det när schemat är klart tror jag. Istället så plockar jag bort lite dagar så det blir nästan lika ändå! Tur jag tog idag för William kom upp i morse och såg sammanbiten ut så jag förstod att nu kräks han. Det gjorde han! Nu har han ätit någon tugga och druckit lite så får se hur det går! Skulle ha hälsat på mormor på sjukhuset men inte värt ifall han smittar. Längtar otroligt mycket efter sommaren nu... åtminstone vill jag ha bort snön och få känna solens varma strålar, då blir man så mkt gladare. Fick föresten världens utskällning häromdagen på jobbet! Hade lite ärenden i huset att fxa och sen var det bara 5 min kvar tills matvagnen skulle hämtas så kollar in och ser att den verkar klar. Öppnar dörren till köket och då blir mattanten stortokig!!! Gapar och skriker att jag minsann inte får stövla in(jag öppnade dörren så tyst och tassade in) hur som helst när dörren är stängd!!! Säger då att ja men då går jag igen då! då ropar hon efter mig men eftersom jag blev så ledsen ville jag inte stanna så hon kunde se mina tårar så jag bara ropade tillbaka att om du är så där otrevlig då är jag det med sen gick jag! Hade hon bara sagt att jag vill inte ni kommer in innan jag öppnat dörren och det måste ni respektera ja då hade jag naturligtvis bett om ursäkt och så hade det inte varit mer med det. Hur som helst kommer det lite sommarbilder här att titta och längta efter....

Bad i baljan i stugan...

William med Johanna i deras stuga


Emina och Angelica äter äpple

William längtar efter att få cykla.... om några månader så...

Fredagsmys

Igår åkte jag med mamma till mormor. Moster Elisabeth var snäll och passade barnen! Det var mysigt att träffa mormor, men hon har blivit så liten och rösten så svag. Vi donade, städade och handlade åt henne. Sen bestämmde vi att åka med mamma hem för Stefan skulle ändå på personalfest så då fick han ju även sovmorgon. Vi åkte och köpte en blomma och stannade till hos svärmor, som är hemma på permis från sjukhuset, så fick hon en krya på dig blomma av oss. Sen myste vi hemma hos mamma och pappa. Idag var jag och mamma på dollar innan vi åkte hem. Nu har vi nyss sett melodifestivalen, vi måste ju ha lite koll eftersom vi ska iväg på genrepet av finalen. Köpte det till Gabriella i julklapp, så vi och syrran, Lisette och mamma åker iväg 12 mars. Tyvärr fanns inga biljetter kvar till själva finalen men det ska bli trevligt i alla fall! I morgon ska William på kalas på buspalatset. Två av hans dagiskompisar fyller år. Än en gång håll tummarna på tisdag!!

vi i 5 an!

Idag har dom då tävlat i vi i femman igen och dom vann!!!! Så nu blir det länsfinal på tisdag, då tävlar dom mot Östra skolan i Söderhamn! Då håller vi tummarna igen!!
I övrigt har Gabriella haft matteprov igår och geografi prov idag. Hoppas det oxå gick bra. Snön bara vräker ner och jag är otroligt less all denna snö! Får vi inte en kanon sommar i år då blir man nog galen! Angelica pratar ju liiite mer nu, fast inne i en period då hon bara säger min och mä! Allt är hennes eller så vill hon följa med eller göra lika som vi. Min mamma, min pappa hör vi flera ggr om dagen. Men hon är så gullig. I morgon ska hon och William få vara med min moster för jag ska åka med mamma till min mormor. Nu märker man att hon blivit gammal men det måste ju få synas lite när hon nu blir 95 till sommaren! Världens gulligaste mormor!uppdatering

Längesedan jag uppdaterade men det har varit lite mkt... För det första har jag varit så dålig i armen som bara domnat bort och med smärtan i skuldran har jag inte kunnat sova något om nätterna. Men nu har jag varit på röntgen och till sjukgymnast. Hon har konstaterat det är nerven som spökar. Det är trångt åt den sk karpaltunnel. Vi får se hur det utvecklas ifall jag måste till Gävle och undersökas.... Sen är det nytt schema på gång på jobbet och jag sitter då i den gruppen.... gör inget annat än tänker på det där schemat, vet inte hur vi ska få till det till allas bästa! supersvårt men nu orkar jag nog inte göra mer på det som det känns. Känns tjafsigt på jobbet nu och det lär inte bli så mkt bättre när vi börjar rotera. Fast jag vill gärna rotera men eftersom vi tänkt röra till grupperna så blir det nog liv i luckan. Men personligen tror jag det i slutändan blir bra! Gnället lägger sig väl till slut.
William har börjat på skidskola och blivit riktigt duktig. Tur Stefan är med som det låter, verkar inte ha stor koll på alla barnen... Gabriellas klass var med i vi i 5:an i tisdags och vann. Jättekul så på torsdag bär det iväg igen. Men då möter dom Edsta så dom spelar in i skolan i Forsa. Håll tummarna då!!


Man kan ha kul i en låda!

Hoppas hon kan tvätta håret med denna, värsta hon vet!

Leka med mormors glasögon är skoj det!

RSS 2.0