William har fått vara hemma från skolan i ...

imag0345 (MMS)

William har fått vara hemma från skolan i veckan pga sin tumme, men i morgon skall han få gå. Han har klarat sig utan alvedon hela dagen idag utom nu ikväll innan han skulle sova. Och han har lärt sig dra igen dragkjedjan på jackan utan att använda tummen:) nageln på tummen är helt blå och svullen . Han har fått vara med både mig och Stefan på jobbet så slapp vi ta ut VAB. Idag var jag med Gabriella till Iggesund för att ta första gardasil sprutan. Efter att hört både det ena och det andra så valde jag att hon skulle ta den. Fick oxå idag sitta i fikarummet med doktorn (på hans rast) och ställa lite frågor så det kändes bra. Sen var jag och Gabriella ner på stan som hade kvällsöppet och Shoppade lite. Hon hade presentkort och hittade fina sommarkläder. Jag köpte en tröja oxå, en gul (hör och häpna) :) lägger ut en bild på min lilla gullhöna...


I söndags slog William igen bildörren på s...

imag0344 (MMS)

I söndags slog William igen bildörren på sin tumme. Jag var på jobbet men fick ett sms om vad som hänt. Igår gick han till skolan som vanligt men hade lite ont så fick alvedon av Stefan. När jag kom hem efter jobbet så såg tummen sämre ut och han kunde inte röra båda lederna utan bara den ena. Och tummen väldigt svullen, så jag åkte in på akuten med honom ifall något var brutet. Efter lång väntan fick han röntga sig men inget brutet, skönt. Dom kunde sticka ett hål på nageln så blodet under nageln slapp spänna så mkt, men det gick han inte med på. Kom hem sent så fick alvedon men sen somnade han men vaknade kl fem och var väldigt ledsen. Så idag får han vara hemma från skolan. Får se om han blir det i morgon med. På torsdag ska dom till buspalatset med skolan och det har han ju sett fram emot, hoppas det känns bättre då....


I fredags var vi barnvakt till Elisia när ...

imag0337 (MMS)

I fredags var vi barnvakt till Elisia när Natalie skulle till skolan. Det var roligt men det som var mindre kul var vädret. Vi hade tänkt gå ut i lekparken sen vi hämtat upp William men då piskade snön oss i ansiktet så ingen ville vara ute. Barnen lekte inne istället och mellan varven ropade Elisia på mamma och sen kom en harang med skäll;) men glad och go var hon hela tiden. Kröp upp och myste med både Angelica och William, dock bara några sekunder i taget..


Påskmiddag hos mamma och pappa igår var så...

imag0327 (MMS)

Påskmiddag hos mamma och pappa igår var så gott och så trevligt. Vi badade några ggr och det var underbart skönt. Längesedan sist. Idag har mamma, Gabriella och jag varit till Bollnäs och Shoppat. Var ute efter en väska till Angelica och hittade en röd. Blir bra tills hon ska packa när vi åker till Spanien. Nu har dom en varsin väska. Vi längtar avlade tills det är dags att dra iväg....men snart så!!


Igår målade vi ägg som sig bör, färgade äv...

imag0325 (MMS)

Igår målade vi ägg som sig bör, färgade även några. Hade köpt med oss från florida till barnen. Det var både färg och diverse som dom kunde fixa äggen med så det var skoj. Sen jobbade jag igår kväll och delad tur idag. Så trött nu och ska sova för ännu en dag på jobbet i morgon, men sen åker vi till mamma och pappa på middag och lite bad. Ska bli mysigt. Sov gott och ha en fortsatt trevlig Påsk!


RSS 2.0