Åland

Nu slipper du vänta längre på bilder, för här kommer dom Barbro! Vi kom hem igår från Åland. Vi har haft det väldigt trevligt tillsammans. På söndkväll då passade vi på att bada före maten. Igår morse var det godisbingo för barnen. Kusin Johanna vann och det gjorde även William. Han vann på full bricka så fick sig en 250 gram chokladkaka! Sen tävlade vi i musikfrågesporten, men där gick det sämre..... För med Nio rätt kommer man visst inte så långt! Vi konstaterade i alla fall att 2 dagar går så otroligt fort........ Nog om det nu, här kommer bilderna.


Alla barnen framför båten....

Föremålen för resan 60 åringarna(förlåt Ingrid 59 år ska det vara) ;-)

Man ska vara glad på kort, och det blir man om man säger bajskorv!
testa så får Ni se....

Väntar på bingo...

En lycklig vinnare vid detta bord!


Tv-debut!

Då har han äntligen gjort tv debut Ebinsson Paxi. Nu vann han inte idag men bättre lycka nästa gång! Inte lätt att hålla nerverna i styr när tv är där och filmarNy design!!

Nu har jag äntligen en ny design på bloggen. Bra blev det tycker jag. Natalie som lade ner tid och möda på att göra den till mig! Angelica är febrig, snorig och hostig. I går var tempen uppe 39,8! Haft feber i 4 dagar nu, men mamma skulle försöka fixa en tid till doktorn i morgon åt oss. Jag blir orolig när den inte vill ge sig febern. Nu ska vi sätta oss och mysa en stund så kanske hon vill sova sen.

Sankt patrics day

Så var mor och far hemkommen från Irland. Där hade dom börjat firat Sankt Patrics Day. Allt var grönt sa dom. Barnen fick varsin cool mössa så Ni måste få se hur snygga dom blev :-) Idag har vi varit till farmor, det var trevligt. Handlade lite åt henne oxå. Sen åt vi nobelsoppa till lunch, mums. I morgon ska farmor och farfar ha barnen för då ska vi på bio. Män som hatar kvinnor. Längtar. Ska bli skönt med lite bio och mys på tu man hand. Nästa söndag åker vi till Åland hela familjen utom Angelica som ska vara med mamma och pappa. Härligt!Är dom inte söta!??

Lördag 14/3

Så kom vi oss äntligen iväg till mormor i torsdags, det var trevligt att träffa henne. Fast man bara går hemma så blir det långt mellan gångerna tyvärr. Hon bjöd som alltid på morots stuvning, hon vet jag gillar det så det brukar bli det. Lika gott var det denna gång! Igår hade Gabriella sovkompis hos sig, så vi passade på att göra en snögubbe, och idag försökte vi åka lite skidor på baksidan. Stefan gjorde upp spår men eftersom det är så mycket snö så åkte stavarna långt ner så jag gav upp jag :-) men vädret var härligt. Sen gjorde Gabriella och jag lite gympa. Nu ska vi snart se postkodmiljonären och sedan tomglo på melodifestivlen..... hoppas vid min Gud att inte Carolin Af Ugglas går vidare, förstår inte vad alla ser i den låten!???men smaken är väl som baken, helt otroligt delad!! Mamma och papa är ju på Irland nu, dom har det så trevligt. Hon ringde och det var visst s:t Patrics day där så ALLT var grönt och det var musik överallt. Dom hade beställt in en öl och till och med den var grön! Nu ska jag fixa lite välling till Angelica. Lite bilder kommer det igen.


Hos mormor med favoritnallen!

Mys i soffan

Fin snögubbe blev det allt!....

Sportlov.

Nu har nästan hela lovet gått. och inte mycket av det jag tänkt blev av.... besöket hos mormor har inte blivit av, inte heller massagen på jobbet. Men hade tänkt mig dit i ons, men se mina kära arbetskamrater är lite fega ändå ;-) tyckte det var för nära inpå med magsjukan vi haft och jag förstår dom!! Det är inte speciellt trevligt! Trodde Gabriella skulle klara sig men igår morse var det färdigt! Hon sa idag att hon räknat hur många ggr hon kräkts :-) vilket var 7 ggr!! Idag är hon bättre men fortf lite ont i magen. I tordags var vi ner till Gävle på deras bad Fjärran Höjder. Det var jätte trevligt. (DÅ var vi alla friska) Vi hade Lisette med oss och Angelica var med syrran. Tyvärr blev det inga bilder därifrån men här kommer lite andra bilder att titta på.


Pusskalas med pappa

och med William.

spöket....

skridskor på Ishallen

bara bus..

dansa är skoj

Magsjuka!

Igår blev vi magsjuk här hemma. Började känna mig illamående, men trodde först det berodde på att jag ätit dåligt till frukost. Så gick iväg på lunchen med Anneli och Carina som vi bestämmt. Det var trevligt. Hörde av mig till svärmor som hade barnen och då hade William kräkts på morgonen. Väl hemma igen så blev det fulla sängen och även en gång till sen han somnat för kvällen. Jag och Stefan blev oxå dåliga. Angelica var ju väldigt lös i magen i helgen så om det kom ifrån henne vet vi inte!? Gabriella har klarat sig än så länge. Fick ett mess från svärmor att både hon och svärfar nu är dåliga. Sorry, men det är ju sånt som händer. Lite jobbigt var det att ta reda på efter William när man själv inte är pigg.
Idag är vi bättre men jag har huvudvärk och känner mig trött. Stefan han gick iväg på jobbet, tur han har eget kontor. Hoppas nu att jag inte bar på något i helgen så jag smittad ner någon på jobbet, det var trevligt att få komma ut och jobba förutom att jag fick ont i ryggen efter en dam som inte var på något strålande humör! Kändes dock bra att få en inblick tills jag ska börja i juni igen. 

RSS 2.0