Dop

I lördags var det inte bara bröllop utan vi var bjuden på dop. Stefans kusin Ann-sofie och hennes Fredrik skulle döpa sin son Joar. Vädret var inte det bästa när vi vaknade, det verkligen öste ner regn! Jätte roligt med tanke på att vi skulle åka båt till Bergön och ha utedop i deras stuga. Men lagomt tills vi kom fram till båten slutade det regna och det blev till och med sol. Verkligen tur med vädret blev det. Dopet var så fint, både Åsa och Maja sjöng så vackert. Åsa hade även denna gång skrivit en låt till Joar, men som vanligt så kunde jag inte lyssna ordentligt när dom sjöng för ville inte gråta där ju, så fick kämpa bort tårarna. Joar var så duktig, inga tårar där inte! Efter dopet bjöd dom först på mat och sedan på tårta, allt var så gott. Sen tog vi båten tillbaka och hann i bilen höra på radion när Prinsessan och prinsen sa ja till varandra. Väl hemma kastde jag mig iväg och hämtade syrran så for vi till farmor, där vi grillade och sov över. På söndagen for vi till Susanne som fyllde år då och vi passade även på att fira Ingrid som fyller i morgon. GRATTIS till Er!

Båt på väg till Bergön


Åsa sjunger sin hyllning till Joar

Barnen var duktiga och satt still under hela dopet.


William

I fredags så skulle William få sova med syrran i deras husbil. Vilket han längtade efter... Syrran skulle komma med bilen och hämta honom så skulle dom ta en tur men sova hemma på gården. Aldrig kom husbilen tyckte han så klart! Men det gjorde den. Dom hade haft det väldigt mysigt, ätit pannkakor(han fick naturligvis välja egen mat) spelat spel och ätit popcorn. Tyvärr vaknade dom redan 6.30 dagen efter av ösregn, men då gick dom in och lade sig i sängen och tittade på tv och bara myste. Sen kom Barbro på att hon skulle putsa fönstren och William ville hjälpa till. Så när jag då sa att när han nu kunde fick han putsa hemma oxå blev svaret: Det kommer jag alltid göra! Tja tror jag ska påminna honom när han fyller 15 =)

På väg in i husbilen!

Stolt grabb på väg...

Nu åker dom iväg på en massa mys!

Skolavslutning

Då är det sommarlov....åtminstone för Gabriella! Jag jobbar en dag och en kväll till men sen är det semester för mig i typ 33 dagar......... Torsdagskväll var det examen i Hälsingtuna Kyrka. För både femmorna och sexorna. Dom både sjöng och spelade så fint! Kommer några bilder nedan.
Fröknarna Kina och Anna-Karin

Angelica och Gabriella

Finast på jorden! <3

Sista festen med Mosippan!

Varje år har vi en liten fest med dagis, så även i år! Ledsamt när det var sista gången eftersom dom lägger ner hela verksamheten nu till hösten. William börjar på sexårs på Sandvalla och Angelica på dagis Svanen även det på Sandvalla. Det blir säkert bra till slut men en liten tår kröp fram där på festen när en av mammorna skrivit en sång som vi sjöng tillsammans. Då var det inte lätt att hålla tårarna borta ska jag säga! Men samtidigt hade vi en mysig kväll, med knytkalas så det var en hel del mat att testa på. Kom även med en tårta med kort på alla barnen på, den var väldigt fin!
I lördags var vi bjudna på fest på kråkis, Isa och Elisabeth hade donat med mat och lekar. Det var väldigt trevligt och solen sken hela kvällen, underbart! Vi spelade både kubb och brännboll. Självklart spöade mitt lag det andra i bägge spelen moahaha....=)


Dom bjöd på jättefin sång

Någon tröttnade på sången och lade grus i någons sko=)

God mat blev det av olika slag.

Tårtan.......

Födelsedag

Idag har man då blivit ett år äldre...4o års dagen närmar sig med stormsteg! Idag var Natalie och Jocke hit och jag fick mig en LCHF bakbok, det var roligt! Jag som gillar att baka. Ikväll har Susanne med familj varit hit och fikat, fick mig en blomma och en triss. Undrar hur länge det tar innan jag dödar denna blomma!? För det brukar inte vara om utan jag lyckas aldrig med någon blomma! Skulle ha firat mig i söndags, eftersom mamma, pappa, syrran, Lisette, Beatrice och Mats åkte till Spanien idag. Men William fick magsjuka i lördags så då vågade vi inte göra det. Men mamma och Elisabeth kom igår en sväng och då fick jag mig planksteksplankor och sängkläder, sen kom syrran med ett presentkort på Albert & Herbert. Av stefan och barnen fick jag lite av varje! Gabriella hade varit iväg och köpt ett jätte fint halsband! Tack alla för allt! Idag har Angelica fått vara till sitt nya dagis tillsammans med sin nuvarande dagisfröken. Skönt dom åker dit och hälsar på för då blir det inte totalt nytt för henne sen. Hon ville inte åka därifrån=) bra start!


Kojbygge eller detta var ju ett hus!

bus, bus bara massor utav bus!

Såpbubblor är skoj

Gabriella har fått glasögon men syns dåligt just här!

Glassäsongen har börjat, härligt på mer än ett sätt=)

RSS 2.0