Dagismonstret

I fredags ringde dom från dagis för Angelica hade feber... var bara att hämta hem lillgumman. William sa att det var ett monster som gjort att hon blivit snorig och att när det blir vinter blir hon frisk och kan gå på dagis igen. Jag hoppas då att vi slipper vänta ända tills vintern om det nu inte av någon anledning blir vinter redan till veckan men det ser ju inte så ut =) Jag har oxå ont i hals och huvud och ikväll har näsan börjat rinna. Men förhoppningsvis är vi friska alla tills vi åker till Kreta då! William har lärt sig cykla utan stödhjul, snacka om stolt kille. På jobbet är det inte så roligt just nu, vi ska ingå i rekryteringsenheten som ska ordna vikarier åt oss. Så långt låter det ju toppen men skenet bedrar vill jag påstå! Vem har lust att jaga sin egen tid? Inte jag varje fall! Fick veta på samverkan att min heltidsrad skulle gå till en som har 75%! Än jag då!? jo jag har min heltid kvar, men berodde på vart dom kunde erbjuda mig den när jag vill gå upp i tid!? Eller 75% på rubinen och 25% i rekryteringen. Ha! Så roligt tänkte inte jag ha det att jaga den tiden och få blödande magsår på kuppen så då bad jag att genast få gå upp på 100% igen och då ska jag få min egen rad tillbaka! (sas det då i fredags...) När stormen lagt sig ska jag gå ner på 75% igen! När det blir återstår att se....... Jag lider verkligen med Er som tvingas in i detta!!

Alter ego

I Helgen gjorde vi inte så mkt, i Lördags vräkte regnet ner så blev inne, men det var ju Agility och ville gärna se LIsette och Birdie. Plockade fram gummistövlarna från garaget och när jag satte på mig dom så löste sig ett problem vi haft. Nämligen det att ena Audi nyckeln försvunnit. Vi har letat på varenda millimeter här hemma men vips när jag satte på mig stöveln så låg den där!! Angelica så klart soim varit framme. Söndag var vi in till Anneli en sväng och sen iväg för att titta på Lisette igen, och då sken solen! Dagis vill vi ska göra en docka till våra barn som ett alter ego. Dom ska användas på dagis men jag vet inte riktigt hur än. Min underbara moster och lika underbara mamma har hjälpt mig med det för jag kan inget om sånt där. Dom är klara nu blev kanonbra! Williams docka har keps med hans namn på och ett tåg på tröjan(han ska ju bli lokförare) en legobit i handen och en bok i den andra. Angelicas docka har en minidocka i handen men hon har ju inte fått så många intressen än men den blev så gullig.


Är dom inte söta så säg!? Måste bli dom finaste dockorna på dagis =)

Bäbisar

Idag har jag varit till Annika för att hälsa på lilla Wilma. Hon är så söt och så liten var som att hålla i en docka! Anneli kom med Wille hon med och han var då lite större och lättare att hålla i :-) men precis lika söt! Ska till Anneli på fredag oxå för Gabriella ville ju så gärna följa. Hon är med mamma och pappa i Ö-vik. Barnen har varit på dagis en stund idag, de3t hade gått bara bra förutom att A inte hade ätit så mkt, men jag värmde en burk när hon kom hem och den smällde hon i sig så hungrig var hon... kycklingkebab var visst ingen favorit.


Wilma somnade i min famn..

sover skönt!

Wille somnade oxå i mitt knä :-)

Här tittade han upp...

Jämförelse... men tjejer ska ju vara mindre än killar =)

4 Årig bröllopsdag= fruktbröllop

Idag är det 4 år sedan vi gifte oss, tiden har gått så fort. Minns hur vi planerade och hade oss. Det var riktigt roligt det med för efteråt saknade man det nästan även om det var skönt att slippa ha allt i huvudet som man hade inför det. Så idag när Stefan kom hem så hade jag tagit fram hjärtat som vi fått och tänt 12 ljus. Ljusen var så dyr så 52 st kom inte på tal.... Så hade jag hällt upp champagne som vi skålade i och köpt ett paket innehållande 2 tröjor. Stefan hade med sig 4 st stora röda rosor (en ros per år) och ett paket.

Lite futtigt ser det kanske ut med bara 12 ljus men hade blivit ruinerad med 52 st.... :-)

Min underbare son...

Till middag skulle vi äta tacos idag, Lisette är här och ska sova över så därför blev det lite festligare trots tisdag. Vi plockar  fram grönsakerna och William sitter vid köksbordet och kommer med denna kommentar: Reksankel är bruna fläckar på gurkan! Ja nu hör det till saken att det inte ens var några bruna fläckar på gurkan utan den kommentaren kom liksom bara ur det blå... men sådan är han ju vår goa grabb. 


storvinst!


Storvinst blev det igår på sommarbingo

Poolparty

Igår hade Gabriella poolparty, vädret var kanon så det passade ju bra. Min kompis Nordan var oxå här med sina barn. Vi grillade hamburgareoch bjöd på både glass, melon och lite chips. Naturligtvis även bål så klart!!och frågesport som Agnes vann, efter flera utslagsfrågor. Först slog hon ut Evelina så sen åkte även Alexander ut. Barnen kom kl elva och det längsta någon stannade var Agnes som for hem kl 12 idag..... Även idag har vi badat och i morgon börjar Stefan att jobba och Angelica sk skolas in på dagis. Det ska nog gå bara bra, i morgon ska vi mest dit och hälsa på, sen beror det väl på hur det går. Lägger upp lite bilder sen poolpartyt....

Kompisen Angelica njuter av bad och melon...

Evelina

Det gick bra att bada i den lilla baljan med (Agnes, Angelica och Gabriella)

Nordan tog sig ett dopp hon med...

William fick så klart oxå vara med...

Agnes ska dyka!

Alla barn i poolen

Här var det leken strömmen(tror jag den hette) den var faktiskt riktigt kul :-) Dom sprang åt samma håll några varv sen vände dom och sprang åt andra hållet och sen kasta dom sig i vattnet och bara följde med strömmen. Vi vuxna (jag, mamma och Nordan) fick testa ligga i mitten och man bara följde med som i en karusell :-)

Sommar

Så härligt att värmen är tillbaka!! Igår var vi och åt middag på Avholmsberget och sen for vi till Björsbo och hälsade på Nils och Signe i deras stuga! Idag har vi varit i Bromsvallen och badat. Familjen Fors kom dom med. Erik har brutit handleden när han var på läger i England, så han fick lov att åka in på koll tvärt idag. Men kusin Johanna och faster Susanne var kvar och badade med oss. I morgon ska Gabriella ha poolparty för några kompisar, måste passa på när solen är här! Vi ska grilla hamburgare och spela lite musik och så BAD så klart! På måndag börjar Stefan jobba, otroligt vad fort 6 veckor har gått! Då ska även Angelica skolas in på dagis, men det ska nog gå bra! Jag börjar jobba när skolan börjar igen, den 20/8 alltså! Nu ska jag gå ut och fixa lite inför i morgon..... God natt go vänner! 


 

Semesterresa

Söndagsmorgon tog vi tåget till Stockholm hela familjen. Vi åkte ut till Gröna Lund först så William fick åka någon karusell och Gabriella och jag tog lotter på chokladhjulet. Vi lyckades vinna 2 kg center! Vilket motsvarar 27 st rullar, sicken tur vi hade!

Rita på tåget var en bra sysselsättning!

Här ska det åkas kaffekopp....


Med stora vinsten på väg till Junibacken!

Efter Grönan så gick vi iväg till Junibacken, där barnen kunde leka av sig lite. Det fanns lite olika hus dom kunde kolla i, åka rutschkana och så åkte vi sagotåget, vilket är väldigt mysigt även för oss vuxna. Astrid Lindgren berättar och så får man se alla sagofigurer och deras världar. Pippi huset fanns oxå att gå in i och även där fanns en rutschkana dom kunde åka.Tittut i Alfons Åbergs hus....Efter Grönan och Junibacken åkte vi till hotellet för att checka in, sen bar det iväg ut igen för lite middag. William ville ha Kinamat och som tur var hittade vi det. Dagen efter hann vi inte så mycket mer än att åka iväg med väskorna och så gick vi till slottet så William fick se vakterna och kanonerna!! Sen mötte vi upp mamma och pappa i Gamla Stan sen bar det iväg ner till Ålandsbåten. Första turen för Angelica dit, det måste börjas i tid om hon ska bli en van Ålandsresenär som sin mamma :-) Vi åt gott och det gick väldigt bra att ha henne med, ja alla barnen var så snälla! Dagen efter spelade vi musikfrågesporten och inte många rätt hade vi men så drar dom ju en vinnare ur högen som får en ny kryssning, ingen av oss vann så då gav vi oss iväg för att äta lunch när jag hör dom ropar upp mitt namn!! Jag rusar tillbaka och då hade dom dragning på lite godis med så jag vann ett storpack av toffife!

Hittade så klart någon att flörta med.

Väntar på båten....


Bada bubbelpool är ett måste.
 

Tåget hem charmade hon en tjej, hennes syster och deras farmor.

Vilket inte är så konstigt kanske...!?

RSS 2.0