London

I helgen var Stefan och jag till London. Vi firade vår femte bröllopsdag. Åkte på fredag kl 7. Vi lämnade barnen hos mamma och pappa på torsdagskvällen, sen la vi oss en stund där och sov någon timme. Sen bar det iväg till Arlanda. Resan gick bra och när vi kom fram så gick vi lite på stan. Big Ben såg vi nästan från hotellet men vi gick så klart närmare och kollade. Sen tog vi tunnelbanan och tittade på fler ställen. Sen var det till att checka in och så gjorde vi oss redo att gå ut och äta. Sen blev det mamma Mia musikalen, vilket var väldigt bra! På lördag hade vi bestämmt oss att åka till Madamme Tussauds vaxkabinett. Väl där var kön väldigt lång men vi ställde oss i den men till slut frågade vi hur lång väntetiden var, jo mellan 3-4 timmar! Det hade vi vare sig lust eller tid att vänta på. Vi skulle ju kolla på Arsenal matchen och där var det trerätters buffe först, väldigt gott. Som tur var vann Arsenal med 6-0=) Besvikelsen var ju stor över att vi inte kom in på vaxkabinettet så vi for iväg på söndagmorgon och ställde oss i kö redan 08.20 ca då var det kanske 30 pers före oss i kön. Dom öppnade kl nio och då gick det ju fort att komma in. Så då blev jag nöjd för det har ju varit lite av en dröm att få åka dit. Först när man kom in var det olika rum med kändisar, sen visade dom olika döds metoder och det avslutades med an tur bland riktiga människor som skrämde en, fast dom fick inte ta i oss men var skrämmande ändå=) sen fick man åka genom Londons historia. Till sist var det en film i 4D. Lite kul titta på sånt faktiskt. Vi fick dunsar bak i ryggen, och blev lite blöta och så vidare, skoj. Sen var det bara att bege sig tillbaka till hotellet och bege oss iväg till flygplatsen igen. Vädret under helgen var mulet men ändå varmt! Gick att vara klädd i kortbyxor. På söndag då regnade det men det var rätt fort övergående.

Hotellet Park Plaza i bakgrunden. Superfint var det!

Big Ben och Stefan...

Självklart besökte vi Harrods. Stoort och dyrt

Den 3 timmar långa kön till Madamme T. Kom ihåg boka först!!

Istället tog vi en tur med buss, Trafalgar Square i bakgrunden

Hoppade av bussen och in på en 7 våningar stor leksaksaffär!

Buffe före matchen!

Gick in i detta till 100% =) 60032 pers var det!

Jag och Jim Carrey

Stefan, Angelina och Brad...


Agility

I helgen åkte jag och Gabriella till Bollnäs med syrran och Lisette. Lisette och Birdie skulle tävla. Vi tog husbilen och sov över eftgersom det var tävling 2 dagar. Det var hur mysigt som helst. Kom fram fredag kväll då vi först fixade med sånt som skulle fixas sen satt vi ute ända till 12 på natten. Inte ens jag som fryser jämt gjorde det! Sen var det till att kliva upp i tid på lördag för först hade Lisette banvandring runt åtta sen började det. Först var det hopp och där kom hon på sjunde plats. Minns inte hur många dom var men åtminstone 26...På eftermiddagen var det dags för Agility och även där blev dom sjua. Men med det tillsammans blev dom bäst i klass 2 som hon tävlar i! Dom slår ihop hopp och agility och där var dom alltså bäst. Dom fick en pokal och en hundbur eller som en hage var det. Vädret var kanon men det blev som en gryta där så det blev nästan olidligt! På kvällen grillade vi och myste. Söndagen gick inte lika bra där dom diskade sig i båda loppen. Nu får dom ladda om till nästa tävling, ev i Sundsvall. Annars blir det tävling på hagmyren samma helg som marknaden.

Finns ordentlig plats för stjärten i husbilen=)

Duktiga är dom!

Stolt Birdie som blev bäst i sin klass!

Pensionär...

..blev min pappa nu i Augusti! Vi var så klart dit och firade honom. Blev bjudna på god mat så klart. Det var så trevligt! Han fick en krokodil och biljett till Stockholm att se Sverige-Ungern. Krokodilen ligger nu vid deras damm, blev så fint så.
Sol 50 ÅR!

Nu var det längesedan jag uppdaterade igen, och även ett tag sedan vi firade Sol! Dom hade varit iväg på Gothia kupp och kom hem till dagen han fyllde. Han hade ingen aning om att vi alla skulle ramla in och fira honom. Han trodde att Natalie och Jocke skulle komma på middag bara men tji fick han! Vi kom alla och överraskade. Vi åt Tacos och myste i solen. Det blev en lyckad fest! Både Angelica och William stannade och sov i husbilen med mamma och pappa.

Pappa, Lisette och Angelica

Födelsedagsbarnet i mitten.

God mat och trevligt sällskap

Världens finaste syster!

Världens finaste jag=)

RSS 2.0