Bad

I helgen var vi och badade i Söderhamn. Natalie, Jocke, Lisette och Barbro hängde oxå med. Det var riktigt mysigt. Hade med oss sallad och smörgåsar som vi åt till lunch där. William hoppar från kanten utan problem, han är som en fisk! Sen åkte vi hem för sen var Gabriella bjuden på tjejkväll hos en kompis som fyllt år! Hon kom hem straxt erfer nio och senare så kräktes hon, men det var säkert för dom ätit så mkt för dagen efter mådde hon precis som vanligt igen! Då var vi till Emma för att fira Felicia som blir stora damen och fyller 3 år! Anneli, Hanna och Wille var oxå med dit. Det var trevligt att träffas en stund. Tyvärr hade jag ingen kamera med mig så blir inga bilder.... Till helgen blir det Halloween hos mamma, ska bli trevligt! Så efter det återkommer jag med bilder därifrån. Bilder på alla spöken kanske=) Har tagit ledigt lördag kväll, då skulle jag annars ha jobbat delad tur så jobbar bara dagen sen tog jag ledigt söndag med. Stefan och barnen åker till Iggesund på lunch under tiden jag jobbar.
Lov är det denna vecka så Gabriella åkte med pappa och mamma hem idag och stannar åtminstone till onsdag. Mamma hade tagit ledigt i morgon så då ska dom mysa lite. William ska till farmor på torsdag och vara med Johanna sen ska dom sova där. På fredag ska han ta sin vaccinspruta, men det ska nog gå bra. Till veckan tror jag att vi på jobbet ska få våran spruta och Stefan får vänta till sist.

dåligt med inlägg...

Uppdaterar otroligt dåligt jag vet. Men så kan det bli... I helgen var Gabriella, jag, syrran och Lisette till valbo köpcenter med deras husbil. For härifrån på eftermiddagen på lördag och när vi kom fram gick vi in och åt middag. Barbro och jag tog även en varsin öl till maten=) För se vi skulle ju ändå sova över där på parkeringen. Vi hade det så mysigt på kvällen. Pratade och åt lite snacks. Sen kröp vi i säng och vaknade shoppingsugna på söndagen. Fick tag i en del julklappar till William, och en present till Angelica när hon snart fyller 2 år. Köpte vinterskor till Gabriella. Vi åt lunch på Ikea, vilket var riktigt gott. Stannade till i Söderhamn och E-center på hemvägen. Trevlig helg blev det och hoppas få göra om det så småningom.....
I övrigt jobbar, jobbar och jobbar jag känns det som just nu. Går bra att jobba men det finns ingen energi kvar till hemmet som det känns just nu. Men den återkommer väl får jag hoppas. Ska snart ha medarbetarsamtal så tänkte höra då om jag kan få gå tillbaka på 75% i Januari kanske.

Helgen som gått....

I helgen var vi till mamma och pappa på middag. Stefans föräldrar och Signe och Nils var oxå där! Vi åt jättegott som vanligt. Vi sov över och det gjorde även Lisette och hennes kompis som kom. Hon skulle tävla med Birdi på söndagen så syrran dök upp med nya husbilen hon med. Den var ju jättefin. Syrran och jag ska åka till Gävle, till Valbo köpcentrum och ta med bilen och sova över så är vi först på plats på morgonen=) Funderat att åka på fredag men vi får väl se hur vädret blir först. Hoppas i så fall hitta lite julklappar, bäst att börja nu för snart är julafton här! Tiden går så väldigt fort.... Snart blir lilltrollet hela två år! Lite bilder följer...
Gabriella, Lisette ohc hennes kompis Bea, William ville inte sitta med stor tjejerna och äta utan med oss och bredvid mamma så klart=)

Ingrid, Alf och Stefan

Signe, Nils och William

Hon måste oxå göra som syrran och spela tvärflöjt....

...med en penna och så lät hon "tu tu tu" =)RSS 2.0