Shoppingtur till Sundsvall blev det idag. ...

imag0128 (MMS)

Shoppingtur till Sundsvall blev det idag. Jag, Gabriella och Lisette åkte iväg för Gabriella behövde både skor och jacka till vintern. Vi hade en väldig tur för vi hittade billigt. På jackan var det 25% och Skorna stod att dom kostade 300kr mer än dom gjorde, alltså en kanondag. Angelica fick sig ett par skor hon oxå och hon var oxå i behov av det. Vi har ätit kräftor ikväll och det var supergott. Lisette skall sova över här vilket var längesedan så det känns mysigt. Vi har gjort egen glass ikväll och Angelica tyckte den smakade gröt... hm det tyckte verkligen inte vi andra.


Gör ett litet test....dom två sista inlägg...

Gör ett litet test....dom två sista inläggen syns inte på bloggen, bara om jag går dit via fb konstigt


Angelica hjälper mamma att diska. Hon har ...

foto0009 (MMS)

Angelica hjälper mamma att diska. Hon har tur hon som får lite hjälp i helgen;) Hon stannar ännu en natt för Lisette och syrran åker oxå ner och då ska dom mysa med utebad ikväll. Inte alls avis. Jag ska ju jobba och mysa där med lite pizza tillsammans med dom jag tar hand om. Blir nog bra det oxå :)


Jobbar helg med delad tur idag, så Angelic...

100media_imag044 (MMS)

Jobbar helg med delad tur idag, så Angelica ville ner till mormor så körde dit henne igår. Stefan och William har varit på stan idag och då skickade dom denna fina bild till mig:) Hua vad rädd jag blev. Sen skulle dom spela bowling. Jag är hemma på en liten rast nu men ska snart tillbaka. Ingen hemma så det är väldigt tyst här. I morgon ska William åka till bästa kompisen Melvin, det blir nog skoj det.


Angelica skulle bestämmt ha mössan på sig ...

imag0109 (MMS)

Angelica skulle bestämmt ha mössan på sig ikväll och naturligtvis fick hon som hon ville;) I helgen var jag, mamma och Gabriella till Åland med Birka. myste på spa och fick ansiktsbehandling. Hade det så härligt. Till helgen ska vi då på bröllop och nu är klänningen klar. Ja den blir två delad. Köpt mig örhängen, ring, armband och skor. Hoppas kunna gå i skorna vilket jag nu bara måste så får använda plåster i förebyggande. Varit ute och gått med kära grannen nu ikväll, alltid lika trevligt.


RSS 2.0