Arbete igen....eller?

Började jobba i måndagskväll efter 8v sjukskriven. Det var trevligt att vara tillbaka och fick en lugn skön kväll. Vaknade på tisdagsmorgon 5.30 med en obeskrivlig smärta bak i ryggen, eller på höger sida av svanken, kravlade mig opp men kunde vare sig stå eller gå, det smärtade ner i benet! Jaha jag som skulle iväg på jobbet! Men se det gick ju inte när jag inte ens fick på mig strumporna själv! Så blev en tråkig start för mig. Nu är jag ledig fram till ons så hoppas bara jag hinner bli bättre tills dess. HAr inte råd vara hemma mera. Fått en tid hos sjukgymnasten på tisdag, så då får jag väl lite råd och tips. Verkar ju som ischias när det strålar ner till knät! Vill ju städa och göra fint här när vi ska fira jul här hos oss. Men ska köra med Stefan=) Med tanke på vädret känns det skönt att slippa vara ute på vägen som vi brukar. Däremot åker vi till mamma och pappa på juldagen och firar lite julafton där med då. Träffar ju inte syrran med familj på självaste julaftonen. Längtar till båda dagarna. Hoppas oxå att Gabriella blir piggare...hon har haft magont en längre tid men idag även feber! Håll tummarna!
Däremot är jag superless på all denna snö!! Trots att jag inte behöver skotta men längtar till varmare breddgrader eller bara efter vår egen vår här hemma!!

Min privata snöskottare ;)

Jul...

Idag har vi klätt julgranen, det blev bra. Mysigt att ha den klädd och tänd. Vi har ju plastgran och har köpt oss en ny, den förra var så gammal. Inte långt kvar nu till julafton, tyvärr börjar William bli sjuk. Kände sig knepig och hade 37,7 och ont över pannan. Jag som börjar jobba i morgon efter 8v sjukskriven. Men Stefan och jag får dela på oss, kan inte vara hemma det första jag gör! Men vad gör man när barnen blir sjuka!? Angelica har gjort lite julpyssel på dagis, bla ett pepparkakshjärta som ska hängas upp. Hon ville gärna äta det och det fick hon ju, men efter två tuggor ville hon inte ha mera så nu hänger det ändå i fönstret skratt....
 
Fint och helt....=)

Julgranen!

Farmor 85...

På Lucia fyllde farmor 85 år så i Söndags var vi dit och firade henne. Hon bjöd oss, hela tjocka släkten, på julbord på Måsen i Stocka. Det var supergott och kan verkligen rekomenderas! Stefan var tyvärr sjuk så han blev hemma. Sen på självaste Lucia var det fullt ös.... Först skulle Gabriella vara i Hudiksvalls kyrka 07:50 så körde henne dit och stannade tills det började. Dom var jätteduktiga! Sen skulle hon till Iggesund och ta lite prover på HC. Därefter blev det en liten paus innan Angelica hade sitt Luciafirande på dagis, UTE! Ja jag tycker ändå det är mysigast inne, dom såg ut som små michelingubbar eftersom dom behövde ha overall under! Tur hon inte ville vara tomteflicka för har aldrig lyckats fått på henne det över overallen. Dom sjöng och var så duktiga men Angelica tog inte en ton hon, utan var väldigt skeptiskt. Hemma däremot har vi fått höra lite sånger! Nästa firande var William kl 18! Ju fler barn detso fler luciafiranden=) Men då var vi inne och det var riktigt mysigt! Dom sjöng så bra. Sen fikade vi tillsammans, dom hade bakat lussebullar och pepparkakor!


GRATTIS Farmor! <3

Nova tillsamans med sin farmor(min faster Kerstin)

Angelica åt mest från godisbordet....


Gott och trevligt var det!

Angelica lussar.....

William var pepparkaka!

En sovande pepparkaka.....gullunge!

Lotteri.........

Min kompis Anneli har en syster som är otroligt duktig på en massa saker faktiskt! Angelica heter hon och gå gärna in på hennes blogg och titta, bara klicka på hennes namn så kommer du dit! Nu har hon ett lotteri där hon lottar ut ett snyggt armband och en ljuspåse. Självklart måste jag vara med för förra gången lyckades jag vinna ett halsband och jag är grymt nöjd med det!


RSS 2.0