Citronpannkakor

William hade hittat ett recept i Gabriellas barnreceptbok på citronpannkakor som han ville få testa. Jag hade lovat att göra det idag till lunch. Men så kom vi på igår att vi ville åka till Sundsvall och julhandla lite. Barbro ville gärna vara barnvakt när vi frågade så vi körde dit alla barnen. Hon hade då gjort pepparkaksdeg som dom bakade. Jag hade gjort iordning så Barbro kunde steka pannkakorna. Men när vi kom tillbaka sa William att det inte hade varit gott! Barbro sa att dom var riktigt vidriga. Så Barbro hade gjort vanliga pannkakor som dom åt istället. Vi hittade lite julklappar så det känns riktigt skönt! Även lite till hemmet!  



Angelica

Måste visa ngr bilder på Angelica. Hon är väldigt härlig, ja det är dom så klart alla mina barn. Hon fick en tomteklänning av moster Elisabeth och den skulle hon ta på sig direkt och så började hon dansa. En dag skulle hon in i kylen men såg inget hon ville ha så då satte hon sig i den istället. Ja så lite sådana bilder tänkte jag bjuda på nu =)



Tycker hon är lik mormor Sara, åtminstone från pannan & ner över ögonen



En mörk bild men hon fixar middag!

Bäddat ner sig själv på golvet=)


Romerska badet!

I lördags var vi till Romerska badet i Ljusdal. Vi skaulle fira syrran som fyllt 45. Vi var tio stycken som kom iväg och det var jätte mysigt! Syrran skulle fått sig en massage men eftersom hon har ryggskott så valde hon en ansiktsbehandling istället. Vi badade och basta och bara njöt av tillvaron. På kvällen träffades vi hos oss och åt en massa gott. William och Angelica sov hos farmor och farfar.
För alla Er som väntar på jultidningarna hoppas jag att dom kommer snart. Vi beställde för drygt en vecka sedan så förhoppningsvis dyker dom upp snart nog.


Födelsedagskalas

I lördags firade vi Angelica som fyller 2 år i morgon(tis) Mamma och pappa kom redan på fredagen då åt vi tacos tillsammans och sen förberedde vi tårtorna. På morgonen fick Angelica först lite paket av oss sen kom Syrran, Sol och Lisette med paket, därefter ramlade resten av familjen in i jämn ström. (ramlade var väl att ta i, egentligen klev dom bara in genom dörren som vanligt folk) Massor av paket blev det, så nu tycker jag det är saker överallt... På kvällen började det rinna ur näsan och igår var hon lite hängig men faktiskt piggare redan idag. Så lämnar på dagis i morgon och håller tummarna att hon håller sig frisk! Tack säger vi till alla paket i alla fall.


Morgonpaket...


Får paket av Lisette 



Hemmagjord prinsesstårta...rosa så klart ;-)

Avslutningsvis toast skagen till middag.(Förrätt) En stor favorit!

Halloween

Så igår var det då dags för vår årliga halloweenfirande. Jag arbetade först på dagen till 13.30 sen åkte jag hem och så bar det iväg ner till Söderhamn. William och Angelica var redan där för mamma hade hämtat dom efter jobbet på fredagen. Så William hade hjälpt mamma att pyntat och så. Syrran fyllde ju även 45 år så vi passade på att sjunga och ge henne en present, vilket innebär att vi får fira henne lite bättre om två helger. Ska bli så trevligt det, tycker jag. Hoppas hon blir nöjd. Hos mamma åt vi en hel del bla potatisgratäng, köttbullsspett, omelett, kärlknöl, inlagd strömming, ngn köttgryta mm. Efteråt åt vi spöktårta! Allt smakade jättegott! Kommer lite bilder från igår här:

William som pirat 


Spökmiddag...

Gabriella och William

Paketöppning...spännande!

Bloggskrivaren själv i annorlunda skepnad...

Angelica i sin pumpaklänning.

Spöket Laban tårta.

Sen i eftermiddag var Stefan och William på bio, Williams första gång. Dom såg Spöket Laban, bullar och bång! Det var väl ett passande avslut på årets Halloween..........

RSS 2.0