Flakskär

Idag har vi varit till Flakskär. Åkte båt dit ut och det var så mysigt. Stefans syster med man som bjudit ut oss för han fyller år på måndag. Vädret var helt underbart, sol och varmt. Vi fick god kycklingsallad och sen blev det hallontårta! Efteråt földe william med farmor och farfar till deras stuga för att sova över med kusin Johanna. Så dom har nog det trevligt kan jag tro. Lägger ut bilder från idag.....



Klättra upp och ner till loftet var ju väldigt roligt!

Fulla munnen med kaka har han William :-)

Hallontårta gick i fröken, sämre var det med maten, då var det mest bröd och massor av ost...



Mina underbara svärföräldrar!!

Efter en jobbig dag somnar lill gumman i båten på väg hem.

SEMESTER

Nu har jag semester och fast jag nyss börjat jobba så känns det riktigt skönt! I helgen hade vi barnvakt och vi var ut på August och det var väldigt skoj. På eftermiddagen så var vi iväg till Hagmyren för att kolla in Ebinsson Paxi när han sprang, tyvärr blev han 6:a men en liten matpeng fick han ändå. Bättre lycka nästa gång och med ny kusk kanske ;-) På fredag ska vi till Susanne och Daniels stuga så hoppas på sol då. På lördag är vi bjuden hem till Natalie och Jocke på kräftor det ska bli både gott och trevligt. Sen åker vi tåg till Stockholm på söndag. Mamma och pappa kommer ner på måndag och då tar vi båten till Åland ihop. Pappa fyller år då oxå så det passar bra. Idag var vi iväg till Bromsvallen men ingen hemma där men vi åt lite blåbär, hallon och smultron som vi plockade. Gick på en prommis och sen kände vi på vattnet och såg flera små grodor så det var mysigt ändå :-) Just det Lisette tävlade ju i Sundsvall häromdagen och tog en pinne till hon, Ni är så duktiga du och Birdie! Keep up the good work


Uppdatering

Vad har vi gjort sen sist då!? I går var jag då med syrran och hämtade Lisette i Skultuna. Träffade även Helen det var så trevligt, blir långt mellan gångerna. Vi var även in till uppfödaren till Birdie, det var trevliga människor! I fredags var vi på teatern vid Läroverket, den var bra. Före var vi på Kina och åt gott. Vädret var kanon. På Lördagen var vi till mamma och pappa på grillat, det var oxå lika gott. Idag har regnet vräkt ner hela dgen, så jag har städat. Skurat badrummet ordentligt. Stefan flyttade bort hela badkaret så jag kom åt göra rent även där. Skönt när det är gjort. På Lördag ska vi ha lite fest, hoppas vädergudarna är med oss för härligt om vi kan sitta ute. Ebbinsson Paxi tävlar på Hagmyren oxå då! Så håll tummarna han är duktig. Vi har beställt tåg ner till Stockholm när jag får semester, så det blev en liten tripp till. Känns kul att ha något att se fram emot. Sen ska jag och syrran planera in en dag som vi ska till farmor och grilla och sova över hos henne. Vi brukar göra det en gång under sommaren. Här kommer lite bilder att kolla på för Er som vill.








Nedräkning...

Nu har nedräkningen till semestern börjat, arbetar bara 5 dagar till, utspritt på två veckor. Ska bli skönt med semester trots att jag nyss börjat. Inte så att jag är slutkörd men det är ändå rätt härligt att vara lite ledig på sommaren. Stefan och jag får då 2 veckor tillsammans. Kanske vi åker iväg på någon liten tripp med barnen, vi får väl se. På fredag ska vi i alla fall gå på teatern i Läroverksparken. Syrran ska ha barnen, tack syster för det! På söndag åker hon och jag till Västerås för att hämta Lisette som är där på läger. Agility läger med vovven. Dom ska ha en uppvisning då med, så vi tänkte hinna dit tills dess. Filmar, så för den som vill se får gärna göra det. Har jobbat i helgen och idag så nu har jag 2 lediga dagar att se fram emot, ska bli skönt! Nu ska här lagas middag sen prommis med syrran. 

Läggdags

Skulle borsta tänderna nu ikväll på William, då jag fick något i ögat.

William: Då får du ta en ögonpetare, det gör jääätte ont!

Jag: Har du använt sån du då?

William: Nej

Jag: Hur vet du då dom gör ont?

William: Det stod på paketet, ögonpetare sticks och gör ont.

Jag: Jag har aldrig sett några.

William: Dom är brunvita, Lillan(Williams låtsaskompis) har oxå sett dom.

Fantasin är det i alla fall inget fel på :-)

BILDER


Denna lilla dator köpte vi när vi var till Sundsvall, fin va!?

Påfågel i Furuvik


Hemma hos Annika. Gabriella och Hanna

William äter jordgubbar, mums!

Semestertripp

Hemma nu från vår lilla tripp. Igår var vi på Furuvik, på väg dit började det regna men lagomt där så var det uppehåll hela dagen. Vi tittade på djur och William & Stefan åkte nån karusell. Plötsligt upptäcker vi att våran kamera är borta!! Vi anmäler i receptionen men dom har inte sett till den. Vi åker vidare till Falun där vi bokat Hotell och precis framme ringer dom och säger dom fått in våran kamera!!! Helt otroligt, blir så glad att det finns ärliga människor. Idag åkte vi till Borlänge och gick på deras äventyrsbad, bättre än Leksand i detta väder. Så det blev en trevlig tur ändå. I morgon ska jag åka med Anneli till Annika i Idenor. Annika har blivit husägare så ska bli spännande att se hur dom har det. Även att se deras gravidmagar :-) Båda två ska ju ha snart....(Anneli och Annika alltså)


Sundsvall

Igår for vi iväg till Sundsvall en sväng. Barnen lämnade vi i stugan med farmor och farfar. Vi köpte lite smått och gott. Hittade lite kläder oxå. Köpte nåt till barnen med, det var ju rea :-) Idag har jag jobbat, inte lika hett uppe på jobbet idag och skönt var det. William har åkt till Natalie för att sova över. Han har längtat och räknat ner dagarna.... Igår morse sa han, - mamma idag är det bara en dag kvar. Åh jag längtar tills det blir natt :-) Så nu är han äntligen där då. Vi väntar på glassbilen, handlar av den typ en gång per år och nu hade jag lovat, så bäst hålla det då. Snart far vi på vår lilla mini semester, blir Furuvik och Leksands sommarland. Hinner vi så kanske vi letar upp båten som Beatrice fick jobb på nu. Hon började igår och ska vara där i 7 veckor tror jag. Roligt för henne med något annorlunda fast det är samma jobb. Måste oxå säga stort GRATTIS till Lisette, gick väldigt bra i Agilityn. I går kom hon 4:a av 60 hundar och tog en pinne till! Duktiga Ni är!  

Stugan

Varit i stugan på Bromsvallen i någon dag. Jätte härligt har det varit. Jag har visserligen jobbat men skönt ändå! Som mest var det 26,5 grad i vattnet, inte illa. Angelica ville först inte bada alls, men till slut var det helst på det djupa hon ville vara... så vi kunde hoppa upp och ner med henne :-) William och Stefan for ut med båten en kväll och fiskade, men tyvärr fick dom bara gräs. Gabriella är med mamma, syrran och Lisette i Skutskär, Lisette och Birdi tävlar i Agility. Idag kom dom 6:a av 72 tävlande. Kanon duktigt tycker jag. Jag och barnen åkte till mormor idag, hon fyller 94 på onsdag, så vi ville få fira henne lite eftersom vi inte kan då. Naturligtvis var hon inte hemma så vi drog vidare till farmor en stund. Åkte därefter tillbaka och då kom mormor precis hem som tur var. Stefan har lagt färdigt plattorna ute vid trappen, blev toppen. På måndag ska William till Natalie och sova över, han räknar dagarna lill gubben. När jag sa han hade fått dit en säng nu så säger han att ja så är det en soffa, ett bord och en grön matta där! Låter som värsta stället när han berättar men så är det ju hans egna rum hemma hos dom, tror han då!   


Inget napp för storfiskar´n

Smultronskörd

Utsikt från stugan ner mot vattnet.

RSS 2.0