Arbete

I morgon kväll och söndag dag ska jag iväg och arbeta! Fattades folk på jobbet och dom verkar ha lite svårt få tag i vikarier. Men det ska bli lite trevligt oxå, samtidigt får jag en inblick i hur läget är nu när jag snart ska börja jobba igen. Fick ju igår reda på att Angelica får samma dagis som William. Känns otroligt skönt!! Vi fick inskolning först 10/8 men jag måste nog börja jobba i juni. Men det löser sig. Näsa vecka är det sportlov, och på måndag ska jag iväg och luncha med 2 arbetskamrater. Trevligt. På fredag ska vi ner till mamma, för hon har som tradition att bjuda barnen(ja jag tror jag får äta oxå) på grillad korv el hamburgare. Så vi blir några stycken, det blir trevligt. Hoppas på samma väder som idag med sooool..... I övrigt har v inte så mkt inplanerat mer än jag lovat gå upp på jobbet och massera lite och så tänkte jag hinna iväg till mormor en sväng!

Födelsedag.

I fredags fyllde Stefan år, så vi bjöd på smörgåstårta igår när dom flesta var lediga. Sen förstår Ni bjöd jag på hemmagjorda semlor! Så kände mig så duktig som hade bakat egna, det trodde jag inte ens om mig själv! Stefans föräldrar kom oxå, dom hade precis kommit hem från utlandet, bruna och fina må Ni tro. Härligt. Jag längtar till vår Kreta resa men först ska vi ha en varm och skön sommar har jag bestämmt!! Erik stannade kvar och sov här hos oss, det var trevligt. Vi åt Kina mat och det var oxå väldigt gott. Nu vill jag mest få veta vart Angelica får börja på dagis. Vore helt underbart om hon fick samma dagis som William, men när det bara finns en plats ledig till hösten så tvivlar jag starkt med tanke på alla som står i kö! Vi får ta det som det blir, men vore skönt få veta snart. Det är ju snart April! Idag har vädret varit mycket skönare så vi kunde vara ute, men Angelica hade lite svårt att gå när det kommit snö igen, fast åka pulka är ju alltid kul. Var iväg en snabbis till syrran igår, nu har dom flyttat färdigt och det är kul tycker jag. Ja hon tyckte det var rörigt men så är det ju när man håller på att flytta. Tids nog så är det snyggt och fint.

Vakta vår tunga!

När Angelica var 1 år och en månad, frågades det på dagis om hon börjat gå än. Svaret blev nej, hon kunde stå men rörde inte fötterna alls. Så vi stod där och pratade om det. På eftermiddagen samma dag så tar hon sina första steg!

När mamma skulle vara barnvakt i helgen undrade hon om Angelica ville äta frukost direkt när hon vaknade, ja om hon vaknar kl fem vill hon äta då!? Jag svarade att hon brukar inte vakna då(ja sen hon börjat sova bättre) Kl 5.11 morgonen därpå, gissa vem som vaknade då!? Jo Ni, pigg och allert.

Igår kväll sa Stefan, vad skönt det är nu när hon börjat sova så bra, ja hela nätterna för det mesta. Annars får vi ge nappen en gång ibland men då somnar hon om. I natt vaknade hon därför kl två och var vaken ca 1 timme och 40 min!

Vad har vi då lärt oss av detta tro!? Jo att vakta vår tungaVårat underbara charmtroll är hon varje fall!!

Alla Hjärtans Dag!

Först och främst vill jag få gratulera min svärfar som fyller 60 år idag!  Vi ska iväg till Åland tillsammans med dom och Stefans syster med familj lite senare det ska bli väldigt trevligt. Hoppas dom oxå tycker det eftersom vi och Susannes familj bjuder på resan istället för någon annan present. Ingrid fyller ju i Juni hon med så då tar vi båda i ett svep :-) Vi var ut tidigare så Angelica fick åka lite pulka och resten åkte lite stjärtlapp, kändes kallt i luften men i solen blev det faktiskt rätt varmt! Längtar till våren nu. Nu har barnen åkt med syrran till Söderhamn, för Stefan och jag ska iväg på Iggesundsrevyn, vilket ska bli väligt trevligt. Vi ska först gå på Texas och äta så det blir en hel kväll bara vi två. Mysigt. Ja säkert är det fler på både restaurangen och revyn....
Nu måste jag iväg och duscha och göra mig vacker...                                                 

                                                                               

Onsdag 3 februari

Det händer inte mycket spännande i vårat liv som man kan skriva om..... men i söndags var vi till Söderhamn och badade. Angelica var inte lika glad över det som hon brukar men vi var ändå kvar ett tag. William är som en fisk och Gabriella ville träna på att hoppa från kanten. Dom har tester via skolan på badhuset. Hon har gjort sim testet och det klarade hon galant, nästa gång ska hon hoppa från kanten på det djupa. Efteråt bjöd mamma och pappa på lunch. Idag ska Gabriella gå runt och försöka sälja kakor för insamling till klassresan i 6:an! På lördag kommer svärföräldrarna och mina föräldrar på middag, ska bli trevligt. Mycket mer än så händer inte denna vecka! 

RSS 2.0