Morsdag...

Igår var det morsdag och då fick jag frukost på säng av min man och våra barn. Så var det tio röda rosor, teckningar som barnen gjort och 2 paket. William undrade om jag fyllde år*L* ja jag gör ju det snart och lite svårt att hålla isär det där för honom. I det ena paketet var det 3 pack strumpor vilket jag var i stort behov av. S och W var på stan i lördags och när dom kommer hem och jag frågar W om dom haft det mysigt säger han: jaa och först köpte vi strumpor till dig.image55 I det andra paketet var det 3 pocket böcker så nu äntligen har jag lite läsning igen. Sen på eftermiddagen for vi till svärmor och svärfar på middag. Det var supergott.
NU är det äntligen snart dags för Åland! Himla trevligt ska det bli. Sen då är det klassfest på lördag, du har väl inte ångrat dig kristina?? Du kommer väl? Vet du några fler? Hoppas du läser detta nu*L* Men hoppas vi ses på 49:an.

cykeltur!

Jag och G tog oss en cykeltur igår, den första för i år. Ja gissa då vad som hände!?? jo Naturligtvis ramlade jag omkull skratt, jag med min nacke! Hade väldigt ont igår i skulderbladet men idag är det mest i bak i benet/rumpan som jag slog i..... inte fick jag någon tröst av min man när jag kom hem heller. Ha vuxna människor cyklar inte omkull säger han. Hm men så har jag några år kvar till vuxen ålder oxå! jaja idag har jag varit till frissan, farmor satt barnvakt. Så ska bara färga det sen så är jag redo till Åland*L* det ska bli sjukt kul. Bara det att åka och bara rå sig själv ska bli härligt. Nu ska jag gå och kolla kaloppsen som står och puttrar.......

Myskväll

Ikväll har jag och G haft myskväll. A och W sover hos mormor och S har after work med jobbet. Dom skulle iväg på hemlig tur. Han har messat och sagt dom är i forsa skogarna där dom fått gjort en massa övningar, nyss har dom ätit 3 rätters middag och sen skulle det visst bli bad i sånt där ved eldat utebad!  Jag och G  var på kardinalen och åt gott, sen gick vi iväg och hyrde film. Väl hemma tände vi en massa ljus och ställde i badrummet och tog oss ett bad tillsammans. Mysigt, sen har vi sett film. Men nu är det dags att lägga sig för nu är vi trötta. OCH jag vågar knappt säga det men om jag viskar så vågar jag nog.... min nacke känns bättre....... enormt härligt!
Men man undrar ju om det är något som går för min kusin har oxå ont och idag ringde N och sa hon var så stel i nacken. Så kommer jag till mamma och ja då är hon likadan plus att syrrans kompis hade messat henne och sagt hon hade så ont i nacken!! Nåt mysko är det ju!

Vitsippor

Försökte blogga igår men se det gick inte, typiskt när man skrivit en hel text. Dagen igår förvandlades från den värsta till den bästa! Ont i nacken har jag ju haft över en vecka men igår vaknade jag kl fem med en ännu värre smärta! Hade tid för akupunktur och S fick vara hemma och köra mig. Sen hade han lite jobb som behövdes göras inför kursen idag, så Natalie kom som en räddande ängel. Tack det var guld värt. Hon hämtade barnen, köpte en nackkudde och tog med G och W hem för att titta på hennes kattungar. Sen kom dom hem och in kommer då William med en stor bukett vitsippor: mamma, mamma här får du för jag älskar dig så mycket! Ja då var den dagen räddad och det kom tårar av en helt annan anledning än tidigare på dan.
Nacken är inte mkt bättre idag så, farmor har varit här och hjälpt till med barnen, sen kom S hem tidigare från kursen. Imorgon får jag hjälp av Bea, underbara människor omkring mig och tur är det!  
image54

Bilder från Åland

Lägger ut några bilder sen vi var iväg till Åland.

image50
Den stora häftiga båten..... William ritar bara det nu!

image51
i väntan på att få gå ner till hytten så blev det lite festis...

image52

image53
Hela bussfärden hade W både jacka, mössa och vantar på, här ville han dock rita så fick lov att ta av vantarna och mössan efter många om och men :-)

Nackspärr!

Har en gräslig nackspärr sen i fre, inte kul alls. Måste ha kommit sen vi sorterat i garaget trots att jag inte tycker det borde vara av det. Efter vi varit på tippen med en massa skräp så kände jag att jag hade ont och sen blev det bara värre. Lite ordning fick vi ialla fall men inte riktigt klara ännu. Igår var vi till mamma och pappa på middag, jätte trevligt. Svärföräldrarna var också med. Idag har vi grillat äntligen, sist vi tänkte blev det inte så eftersom vädret var så trist. Skulle klippa W idag, och det första jag gör när jag ska klippa vi örat är att klippa nästan helt kalt på en fläck! Så blev till att ringa mamma så fick hon rycka ut och försöka få till det skratt. Så någorlunda ser han väl ut nu ändå och det växer ju ut igen....... Nu ska jag lägga mig och se om jag kan sova för min onda nacke.

RSS 2.0