kräftor

Igår var mamma, pappa, syrran och Lisette hit och åt kräftor. Syrran hade oxå med sig en köttfärspaj som var jätte god. Jag hade gjort sallad och vitlöksröra och cuacamole(eller hur det nu stavas Natalie?) och även köpt lite färdigskalade kräftstjärtar. Mamma hade bröd och ost med sig. Det var sååå gott. Jag älskar käftor! Vi satt ute på altanen och åt och med infravärmen på så satt vi där till närmare 23. Beatrice kom en sväng hon med fast då var maten för längesedan slut... Jag hade planerat ta lite kort som jag kunde lägga ut men som vanligt kom jag på det för sent men mamma ställde upp på en bild så den som tittar ordentligt kan kanske ana en kräftstjärt långt ner




Lisette och William myser med lite godis

Sen skulle mamma hämta en napp till Angelica som började bli trött. Ut kommer hon med nappen vi köpte på Lisseberg och den gillar hon inte. (med hon menar jag då Angelica och inte mamma ifall du Thomas undrar....) Men det fanns någon som ville ha den i alla fall och tur var väl det.


Se så söt Birdie blev :-)

I morgon skall jag klippa mig och har Ni tur kanske Ni får en före och efter bild sen


Tupperware.

Då har jag haft plastparty ikväll, det var trevligt att få hit lite folk. Jag bjöd på äppelpaj med äpplen från egen skörd.Barnen och jag var ute idag och plockade 2 kassar äpplen som svärmor fick sen. Dom sa att den var god och självklart var den det när jag hade gjort den!! *L* Själv tog jag en kopp the och en hård smörgås.... Mamma och pappa sover över här i natt, pappa har varit i Östersund för hästen har startat. Han blev sjua för den som vill veta. Så han har inte kommit hit ännu. I morgon ska jag iväg och träna igen. Och nu ska jag krypa till kojs. Så det blev en liiiiten uppdatering bara.

Träning!

Då är jag just hemkommen från träningen. Jag tänkte att jag måste börja igen (ja igen.... var åtminstone 4 år sedan jag var där) Under skattemyndigheten har vi så vi får träna när vi arbetar åt kommunen. Tog det väldigt lugnt eftersom det var så längesedan. Och att jag har ju både nacken och ryggen att tänka på. Jag är inte så stark så tog väldigt lätt så här i början. Tänkte dom andra får väl skratta om dom ser det men se det gjorde dom inte*L*  Jag vill inte drabbas av vare sig nackspärr eller ryggskott........ men skönt var det då! Gabriella och en kompis till henne följde oxå med så dom cyklade lite i varje fall. Natalie ska oxå börja bara hon blir fri från förkylningen så då kanske det passar någon gång att gå dit tillsammans. Roligt att ha någon med sig ändå. Syrran kunde oxå hänga på ibland. Men annars går jag själv för nu måste kilona bort!!!

Shopping!

Idag for jag och Gabriella ner till Söderhamn och gick på skokanonen. Hittade gummistövlar till henne och vinterskor till mig! Behövde mig ett par och när jag testade dom här var jag bara tvungen köpa dom.Helt underbart sköna!!  Fast jag blir annars så snål när det gäller mig själv så därför tyckte jag 300 var dyrt! Kanske barnen behöver nåt!? Så tänker jag alltid för jag klarar mig nog.... Men istället kostade G´s gummistövlar endast 100 kr och fina var dom! Sen åkte vi på variant så G hittade en tröja åtminstone. William fick ett par vantar. Sen åkte vi till mor och far en sväng innan vi åkte hemåt. Nu har vi nyss ätit tacos, vilket var väldigt gott. Tror jag ska ta ett bad med Angelica sen.

                                   

Natalie

Idag var Natalie hit och det var så trevligt att hon kom. Var så längesedan jag träffade henne. Hon hade köpt räkor som vi skalade och åt på en macka, mums det var gott!! Tråkigt nog var hon så förkyld, trots att hon kände sig bättre idag, men bara av gå uppför trappen till vår övervåning lät hon som om hon hade sprungit ett par mil med astma! Inte bra det där, så hoppas nu du vilar upp dig ordentligt i helgen! Man ska alltid lyssna på sin moster....... Gabriella har cyklat till en kompis och ska sova över där, men i morgon ska vi försöka hitta henne ett par stövlar vi kan köpa! Sen behöver hon långärmade tröjor oxå så hoppas vi hittar det med. Kanske åker vi till Söderhamn och shoppar så kan vi även titta in till mor och far en sväng!  Ja NU Natalie har jag då uppdaterat även om det inte var mycket att skriva......... Livet är visst rätt innehållslöst eftersom det aldrig finns något att skriva om! Men Angelica har i alla fall fått sin sjunde tand så nu vet Ni det!

sjuka igen...

Då är det sjukt här igen! Angelica började nysa igår och sedan var det så täppt sen hon sovit en liten stund i går kväll, fick näsdroppar men hjälpte dåligt. Fick mera senare och hon och jag satt uppe till ca halv ett men sen har hon sovit. Fast DÅ kunde inte jag sova så bra, låg bara och väntade på att hon skulle vakna igen. Varför är man så!?? Ser ut om om hon ska få en tand nertill i munnen oxå. William började hosta igen igår men har än så länge inte blivit sjuk. Han ska få sova hos farmor och farfar i morgon så det ser han fram emot. Han frågade igår :

W: Är det onsdag i morgon?
Jag: Nej det är tisdag.
W: vad är det för dag efter tisdag?
Jag: onsdag
W: Åhh wow!!

Där insåg han att det ju snart är onsdag

FEST

Ikväll då är det alltså fest.... jag har längtat! Tyvärr så har jag fortfarande ont i skallen, haft det hela veckan. Kommer det inte från nacken så undrar jag om det kan vara från bihålorna. Har liksom ont i dom fast jag inte är förkyld. Tog lite nässpray tidigare idag och det lättade lite. Var till mamma nyss och hon hade rinexin så nu testar jag det med.... Ja ja ska i alla fall iväg på fest och hoppas det hjälper att träffa mina arbetskamrater! Längtar efter dom! Körde barnen till syrran och än så länge verkar det gå bra med Angelica. Vi var dit igår och hälsade på för det var så längesedan. Syrran ringde nyss och hon hade somnat i vagnen en stund och inte varit ledsen alls, vilket bådar gott....... I morgon ska visst hästen springa på Hagmyren.... då måste jag ju bara dit och titta. 14.20 ska loppet gå så nu håller vi tummarna att han gör bra i från sig! Nu måste jag kila och snart göra mig vacker ha ha ha

Måndag 8/9

I helgen var det då marknad i stan, både W&G åkte lite karuseller och på lördag kväll hade vi grillfest med alla grannarna. Det var så trevligt så det hoppas jag vi gör om! Vi satt ute på altan och åt och där stannade vi fram till nästan 01.00!! Tyvärr så blev en av grannarna magsjuk, hon hann inte ens få i sig hälften av sin mat så hon fick gå hem och lägga sig! Alla vi andra verkar dock ha klarat oss, så kanske berodde det på att hon även hade en väldig huvudvärk..... Igår kväll tappade jag i badvatten för att A skulle få bada. Det hörde hon från vardagsrummet och kom snabbt hasande in i badrummet. Tar tag i badkaret och STÄLLER  sig upp!! Roligt att se när det går framåt :-) Nu har alla utom jag varit förkylda här hemma. Ja det snoras lite än men i övrigt är dom friska. Jag hoppas verkligen jag klarat mig för vill vara frisk till helgen när det är personalfest. Barnen skall sova hos syrran för vi ska ha respektive med oss. På dan ska vi hjälpa mamma och pappa flytta. Tråkigt att inte ha dom lika nära men det gick ju bra förut oxå så det ska väl gå igen!


Förkylningstider!

Gabriella hann gå knappt en vecka i skolan innan hon fick ont i halsen, haft lite feber i helgen och fick vara hemma igår från skolan. Idag är hon där och verkade då piggare redan igår. Men igår började Angelica nysa och nysa med snoren rinnandes. Sen hann hon bara somna igår kväll så var det färdigt, täppt i näsan och kunde inte sova. Jobbigt när dom inte sover sen på natten men det är ju egentligen mest synd om henne! Idag har hon feber och det är nog Williams tur härnäst för han nyser och är snorig. Hoppas bara vi klarar oss eftersom det är grillning till helgen! Ja ja det återstår ju att se. Annars är det personalfest helgen efter markna´n så får ladda upp till det istället.....

RSS 2.0