Badbesvär

Angelica gillar inte så mkt att tvätta håret, själva ursköljningen av schampot. Vi har bara gjort det, snabt och fort under grin. Men idag försökte Stefan få henne att lägga sig på hans arm så vi bara kunde skölja håret utan att det kommer i ögonen. Till slut gick det men att få henne testa igen tog tid. Först lade hon sig åt fel håll men sen vände hon sig i alla fall. Vi lockade med att knäppa kort och skicka till mormor. Så senare när hon klivit upp sa hon mojmojmojmoj. Lägger ut bilderna här så får du kolla här mamma=)


Fel håll...

Inte så bekväm ...än..


Till slut gick det så bra!

sjuka

Det blev inte bara Gabriella som blev sjuk här hemma, i torsdags ringde dom från dagis för Wiliam hade feber. Nu är det jag och Angelica som blir hemma i morgon. Bara Stefan återstår.... Men i lördags var William piggare så då åkte vi som vi bestämt på badhuset i Gävle. Ja Sandviken var ju vårt mål men se där var det stängt när vi väl kom fram.(Då kom vi på att internet egentligen är ett bra medel OM man använder det vill säga!) men då for vi till Gävles äventyrsbad istället. Stefans syster med familj var oxå med. En trevlig dag! Nu har Gabriella bestämt sig för ett par glasögonbågar då det blev så att hon ska testa glasögon. Var lite närsynt men inte så mkt. Lånade hem ngr st bågar och vad händer? Jo Angelica får tag i asken, lyckas få upp den och förstör dom bågar Gabriella valt ut!! Typiskt. Vi får betala 300 kr för det men går dom inte laga så får hon ta ett par andra bågar. Jag trodde att bågarna som man lånade hem bara var testbågar men nej dom har ett par av alla och det är det paret som man får! Men det blir nog bra det där till slut. Vi ska göra lite roliga saker framöver bla ska vi till Furuvik (åker genom facket så det blev billigt och bra) sen blir det ålandsresa. Men även en väldigt tråkig sak vilket är begrava min älskade mormor! Igår bäddade jag med hennes flanell påslakan som jag fått och det luktade mormor!! Så nu får nog dom vara i lääänge.....

112

Gabriellas klass vann ju tävlingen på sos Alarm, dom blev bäst i länet så nu är det final som gäller! Från 7 maj kan man gå in på www.112.se och rösta, då helst på finalist nr 17! Ni som vill se klassen på tv kan gå in på www.svtplay.se och söka på Sandvalla så kan Ni se klippet. Gabriella var tyvärr inte med eftersom hon är sjuk och varit hemma från skolan.

Livet

På sista april var vi och tittade på kasa vid Mo skola, det var mysigt trots att det kom lite regn! Sen på lördagen var syrran och jag till mormor och hälsade på. Hon var så orkeslös, orkade knappt prata med oss men en massa kramar fick vi och då menar jag massor! Glad att vi var dit för dagen efter hade hon fått somna in, min underbara mormor! Fattar inte att honr borta trots att vi visste att hon var sjuk och gammal, det känns otroligt i hjärtat ändå! Idag skulle William få gå till frissan för första gången, ja annars har det varit farmor som fått klippa honom. Hon tar fram apparaten och börjar liksom raka honom i nacken!! Dunk dunk hjärtat började slå fort och kände svetten komma! Viskade fram till henne: Det blir för kort, det blir för kort.... du gör väl inte lika kort överallt?? klart hon inte gjorde, hon kan väl sin sak. Hon körde iväg mig till soffan men inte kunde jag sitta där länge inte. Men han blev ju jättefin! I morgon ska vi till optikern både jag och Gabriella. Hon har haft ont i skallen i 4 v nu, men så är hon förkyld var och varannandag med. Var till doktorn idag men alla prover var bara bra. Hon var svullen i körtlarna men inten körtelfeber, ikväll har hon lite feber men bara att vänta ut detta envisa virus! Tjejerna var hit på lite lunch igår och det var så trevligt, gulliga barn har dom oxå! Till helgen blir det att åka till Sandvikens badhus med Stefans syster med familj, trevligt!


Angelica blev trött och ville hem från kasan!

Snygga Wille

Söta Wilma

Riktigt kort där bak...

men fin blev han ju!

Angelica hittade solbrillor på H&M som hon blev kär i.....

skumbad

RSS 2.0