Ledig och soool

Idag har jag så äntligen varit ledig, solen har visat sig från sin bästa sida och det har varit underbart. Tagit mitt första dopp i poolen oxå, 3 ggr för att vara exakt ;-) trots att det "bara" var 22 grader.... Stefan har jobbat sista dagen idag, så nu har han semester i 6 veckor. Härligt för honom, ja för mig med. Lägger ut bilder på möblerna för Er som är intresserade. Ni får gärna avlägga visit och provsitta oxåMidsommar

Dåligt med uppdateringarna här, men tycker inte jag hinner sitta vid datorn överhuvudtaget nu! Så har inte ens berättat om midsommar men bättre sent än äldrig sägs det ju! Jobbade först på dagen, sen åkte vi ner till mamma och pappa. Vädret var skapligt, vi åt gott inne men sen hade vi 5 kamp ute. Trevligt var det trots att mitt lag inte vann :-) Syrran, Lisette och Beatrice var oxå där. vi Sov över och midsommardagen var kanon till att börja med, vi åt frukost ute i solen. Härligt! Men sen när vi skulle äta lunchen fick rusa in för då kom det regn. Söndag köpte vi utemöbler till nya terrassen, blev toppen. Ska lägga ut en bild på det sen för har inte tait någon bild ännu. Jobbar mycket denna vecka, bara ledig i morgon. På lördag ska vi till svärföräldrarna på lite fest.
Måste även berätta att William är så duktig på att skriva. Han hade på dagis skrivit Julia har skadat benet. William har skadat handen. Inte dåligt för en 4 åring!

Vill även önska svärmor  på 60 års dagen idag. Hipp hipp HURRA!
Här förklaras det för fullt regler på en lek :-)
Invigning

Nu har vi precis invigt nya altanen, ja den är inte helt klar ännu, men så pass att det går att sitta där. Ska försöka hitta några möbler dit med. Men mysigt äta frukosten ute tycker jag!FYND!

Igår berättade en arbetskamrat till mig att hon köpt en dunjacka på ÖB till sin systerson. Dunjacka!? undrade jag då, ja visserligen har inte sommaren kommit men ändå. Jo då tipsade hon mig om att dom tog 10 kr för barnjackorna där. Tio kronor!!!! Så sa till Stefan att åka och titta, sagt och gjort det gjorde han. Minsta storlek som fanns var 120.Inte illa för 10 spänn.....

Uppdatering :-)

Precis hemkommen från jobbet, varit en lugn kväll. Angelica sover hos farmor så inatt får man sova åtminstone. Ja sov ju även i natt men igår natt var hon vaken mellan 01.00 och 4.30! Är nog tänderna, för hon har varit lös i magen. Nog om detta... I morgon ska Gabriella vara med mig på jobbet ett tag, kusin Lisette dyker sedan upp och hämtar henne för då ska dom gå på stan. Sen lämnar jag av henne hos mamma i Iggesund på jobbet, så ska hon sova hos henne, och hjälpa hennen med mat och midsommarstång på fre innan vi dyker upp. Jag jobbar dagen först så åker vi ner till Söderhamn sen. Ska bli riktigt trevligt, hoppas in i det sista att även vädret blir det.
Nu har vi bestämmt att vi åker iväg till Leksand Sommarland och sen Furuvik i sommar. Så det blir åtminstone en liten tripp, roligt att göra nånting med barnen ändå, för sen blir det ju Kreta i September. Stefan och jag får bara 2 veckor semester tillsammans men jag jobbar ju bara 75% så är ju lite ledig ändå där emellan. Nej nu ska jag gå ner och pussa lite på min underbara man. Sov gott gó vänner!

Bjuder på en bild oxå :-)


Gabriella och William med kusinerna Erik och Johanna.


Altan

Vilket väder! Vi åkte ner till mamma och pappa en sväng och Stefan var hemma och donade med altanen. Han hade tänkt varit ute och fixat men fick dona i garaget och i carporten istället. Det kommer att bli bra. Nu ska jag och Gabriella spela bingolotto! Ja vi har aldrigt gjort det så ikväll var det säsongsavslutning såg vi och då passar vi på:-)


Så här långt kom han idag....

Fredag

Kom hem från jobbet idag och fick se Gabriella examensfin, hon var jätte fin! Mamma hade fixat håret och både hon, pappa och Gabriellas pappa var till Hälsingtuna kyrka och tittade när dom sjöng. Men när jag kom hem gick hon och jag på stan som hon velat gjort. Så hon fick sig 2 par byxor och 3 sommar linnen. Köpte 2 par shorts och ett linne till William med. Till Angelica hittade jag en klänning ett nattlinne och ett par ute brallor typ mot vind/regn. Det mesta på rea, för då tycker jag om att handla :-) . Nu är jag ledig i helgen, ja börjar först onsdag kväll igen. Sen är jag ledig i midsommar förutom fre då jag arbetar dagen. Sen ska vi ner till mor & far och fira midsommar med dom. Hoppas på Sol!


Examensfin

Det bästa vi har!

Vill mest äta själv nu för tiden....


Snart sommarlov....

Nu är jag inne på min andra vecka på jobbet. Tycker det bara går bra. Trist bara att det fattas folk på två rader så man vet inte från den ena stunden till nästa vilka som kommer. Men i övrigt känns det bara bra. På fredag är det så skolavslutning, tyvärr jobbar jag då men mamma har lovat att gå, och att fixa Gabriella i håret så hon blev glad över det. Slutar sen redan 13.30 så kanske att hon och jag kan göra nåt efter det. Gå en sväng på stan kanske, det vet jag hon vill. Vi ska fixa en altan på framsidan har vi tänkt, eller tja det blir ju Stefan då :-) Blir kanon när den är klar. Då kan vi sitta där och njuta av frukosten i solen....


William hjälper till för fullt....

MannekängVårat lill troll mannekängar så fint i nya kläder...


RSS 2.0