LCHF

Ja nu har jag börjat ytterligare en ny kosthållning och hoppas nu att det här blir den sista, ja att jag ansluter mig till den resten av mitt liv:-) Det lär väl visa sig.... Oavsett får man äta så gott och aldrig behöver man gå hungrig. Läser Sten Sture Skaldemans bok och känner mig nästan som om jag blivit frälst skrattar.... nej men det han skriver låter logiskt i mina öron även om man som viktväktare har svårt att inse att man får och SKA äta fett! Däremot fett tillsammans med kolhydrater blir en katastrof. Så därför har jag nu slutat att äta potatis, ris och pasta och annat som omvandlas till socker. Har dock bara hållit på i 2 veckor och resultatet på vågen är minus 3.9kg. Men hur det är med fettet på magen det vet jag inte än, det ska jag kolla om 2 veckor hade jag tänkt! Nog om detta!
Igår var Stefan, Angelica och Gabriella till Ann-sofi och Fredrik som fått barn, tyvärr fick jag vara hemma eftersom William är sjuk! Men dom kom hem med någon bild varje fall. Snart är det påsk och har gjort lite påsk här hemma, det som fattas är påskriset och att fylla lite ägg till barnen. Gabriella fyller snart 12! år, och då blir det lite kalas igen. Inte köpt något till henne än men det ska jag nog hinna med. Ikväll ska Stefan på möte på dagis, förslag ligger på att stänga Mo dagis och så lär det nog bli tyvärr. Hoppas få komma till Sandvalla så man har alla på samma ställe liksom. Känner ingen lust att börja om igen på nytt dagis men vad gör man? Nästaa vecka då börjar vi på nytt schema på jobbet och med nya grupper, ska bli intressant att se hur det fungerar, förhoppningsvis bra.


William åker .... 


..stjärtlapp nerför..


..backen!

swisch......................

Gabriella och Angelica

Joar...när man såg honom blev man nästan sugen på en till!
men bara nästan  :-)


Melodifestivalen

Förra fredagen tog vi bilen till Stockholm och genrepet till melodifestivalen. Först åt vi en god middag på en mongolisk restaurang, det var supergott! Sen åkte vi till globen. Det var hur roligt som helst att få se live, alla effekter och ja allt var så häftigt mot för att bara se det på tv:n. Vi höll ju på Erik Saade. Dagen efter gick vi på stan och shoppade lite sen åkte vi ut till Vallentuna, till Kerstin och Johnny. Där sov vi en natt och såg finalen där. På söndagen körde vi Lisette till Arlanda för att möta upp hennes pappa. Dom åkte till KIna i två veckor. Himla härligt för dom. Den som vill läsa vad dom gjort kan gå in på http://lisettew.bloggsida.se/ 

skidtävling

Idag var då stora dagen då William skulle vara med på skidtävlingen på Öster. När vi svängde in mot stadion säger han: Åh skidstadion...härligt! Dom skulle köra 300 m och det var barn upp till 6 år i den gruppen. Alla fick medalj efter loppet och varm saft. Han var mäkta stolt över medaljen! Kommer några bilder från idag.


I väntan på start!


300 meter senare framme i mål!

Såå stolt över sin fina guldmedalj!

RSS 2.0