Lördagsmys

Idag har vi vait på skidstadion, det är inte alls min favoritsyssla eftersom jag tar för givet att det ska vara kallt hur jag än klär mig, och att jag är så bekväm av mig oxå... Vi tog med både skidor, pulka och snowracer. Jag började med att dra Angelica i snowracern medans William och Stefan åkte skidor. Hon och jag åkte nedför en backe och det tyckte hon om. Men sen ville hon oxå åka skidor. Ja på slutet åkte jag i en större nedförsbacke som Angelica inte alls ville vara med på och måste då medge att det ändå var ganska kul :) Sådan är jag!  William fick sig ju en loftsäng och nu har Stefan fixat och donat å han fått sig ett skivbord under. Köpte honom en stol idag så nu fattas det en lampa oxå. Ja helst skulle jag vilja hitta så han kan ha lite lådor under oxå... det kanske löser sig.  Nu har vi ätit laxfile i ugn och gud så gott det är, ja min nya favorit ;)(visserligen alltid älskat lax) Inte trott jag varit kababel att laga sånt men det är jag ju. Och med en god romsås till blir det helt underbart.

Angelicas Lördagsoutfit....

Williams nya skrivbord och stol...

Grattis till Natalie. Bloggar så sällan nä...

Grattis till Natalie. Bloggar så sällan när det inte finns mkt att Blogga om, men idag fredagen den 13 fyller kära ,Natalie år så vi ska bege oss dit snart och gratulera henne jag och Angelica. Angelica har ritat en teckning. Så Nu ska vi göra oss klara att sticka dit.


Angelica sitter och räknar upp vilka hon ä...

Angelica sitter och räknar upp vilka hon älskar. Emina, William, pappa, mamma, Isa, Johanna, zlatan och Gabriella. Hur många blir det? 8 svarar jag. -Åh jag har 8 kompisar:) frågar henne om hon vet vart zlatan bor? Har du varit där? -Nej. Har han varit till dig? -Nej Har du träffat honom någon gång? -Neej aldrig i livet! Hon är väl för go vår lilla prinsessa. <3


RSS 2.0