Gott Nytt År från oss Alla till Er Alla!

imag0215 (MMS)

Gott Nytt År från oss Alla till Er Alla!


Gott Nytt År från oss Alla till Er Alla!

imag0215 (MMS)

Gott Nytt År från oss Alla till Er Alla!


Jul......

Julaftonen blev så mysig och trevlig. Vi började hois svärföräldrarna med lite(massa) mat och så kom ju så klart tomten på besök med en massa klappar. Sen drog vi till mamma och pappa i Söderhamn, där vi åt igen och även där dök tomten upp med paket. Senare på kvällen så badade vi utekar, helt underbart härligt var det.             Igår fyllde William 7 År, tiden går fort och det både känns längesedan vi firade nyår på BB och väldigt nyss.



Iggesundstomten...




Legospel....


God Jul

julkort2011 (MMS)

God Jul


Bilder


Här kommer lite bilder från det att vi uppträdde på julfesten, bjöd vi på oss där kan vi bjuda på oss här;) Vi hade väldigt trevligt... Kommer ngn bild från barnens Lucia oxå och en bild från det att dom åkte på hemlig tur med syrran och mamma. Då hittade dom Tomten som sa att dom inte kan få allt dom önskar sig men åtminstone lite. Sen frågade han William vad han önskade sig mest från sin lista och svaret var ju givet: Legocity polisstaion. Så då sa Tomten att då ska vi försöka ordna det =) Snart är det då julafton och jag är nu ledig fram till tisdag, ska bli så skönt.

Dessa gjorde festen möjlig, Tack

Förbereder oss...


Nu börjar showen...

Vacker bakdel...



Anneli Söderman bjöd på riktigt show


Angelicas uteLucia... den nya trenden tydligen!



Julfest igår med jobbet och vi hade underb...

Julfest igår med jobbet och vi hade underbart roligt. Jag och Jansson var ju tvungen uppträda oxå men roligt var det skratt;) sen hur vi såg ut var väl egentligen detsamma. Bjuda på oss själva det kan vi ju.... Idag har Stefan börjat tapetsera Angelicas rum och det är endast en liten bit kvar nu. Det tar han nog i morgon. Men då ska vi även åka till Falun för att köpa en loftsäng till William. Inte närmsta biten men vad gör man inte!? Letat och letat och det var där vi fann en. Längtar efter att möblera i Angelicas rum och oxå fixa till i Williams så klart. Barnen har varit med syrran idag och bakat pepparkakor det tyckte dom var roligt. Nej nu måste jag sova om vi ska orka upp i morgon bitti...


Tapeterna är beställda och kommer till vec...

Tapeterna är beställda och kommer till veckan. Så på lördag ska barnen till syrran för att baka pepparkakor så då tänkte vi passa på att sätta upp dom. Det kommer bli så bra... Det är Jag övertygad om! Så hoppas jag vi hittar en loftsäng till William så Angelica kan ta hans säng. Hittat en på blocket så får se om vi köper den, om den fortfarande är kvar. Både jag och Angelica blev dunder förkylda, är lite bättre så jag jobbar åtminstone i helgen. Gabriella ringde mig i morse för då hade hon feber. Trist att bli sjuk när jag precis kommit igång med lite träning. Spinningen jag hann gå en gång på var helt okej, men hade varit bra att gå sammanhängande så rumpan blivit van skratt. Men får bli frisk först...


Nu är nästan all gammal tapet borta och vi...

imag0179 (MMS)

Nu är nästan all gammal tapet borta och vi kollar tapetprover... Angelica vill ha prinsessor och här hittat en bård hon vill ha. Tapeten Är glitterrosa och passar ju henne som handen i handsken ;-) Vi tänkte först använda oss av klistermärken som går att ta bort när hon tröttnar på prinsessor men vi får fundera en sväng till.... ni ser på bilen på ett ungefär men blev en dålig bild. Tyvärr är Jag nu sjuk och även Angelica men hon är ändå piggare idag än igår. Hoppas vara pigg i helgen då jag ska jobba.


RSS 2.0