Tisdag 26/2

Galan igår var riktigt trevlig! Bara att få komma ut är ju härligt. Det var lite musikunderhållning av bla några ur Glada Hudik teatern, dom är både duktiga och härliga. Sen var det nomineringar bland de som skickat in bidrag, dels illustrationer över värdegrundsorden och även texter. Så prisutdelning då till dom som vann. Hederspris gick till en grupp som skickat in en film och den skulle vunnit rubbet tyckte vi, för den var så bra så man blev rörd. Lite sketcher var det oxå, och nåt internt som vi då inte begrep:-)
I morgon skall jag och syrran åka med mamma till Gävle, sista gången hon behöver åka iväg nu så det blir skönt. Tänkte bjuda henne på en bit mat för att fira det är klart. På fredag skall jag ut igen och svira, då blir det 30+ på stadt. Det längtar jag massor till!

Gala!

Ikväll ska jag på värdegrundsgala på Folkets Hus, det ska bli riktigt trevligt. Det skulle vara "gala klädsel" men tyvärr så är jag ute allt för sällan för att ha sådana kläder :-) Men något att ta på sig har jag nog, sen lånar jag lite glitter av G så jag åtminstone glittrar lite..... Återkommer med hur det var.
I lördags så bjöd vi på smörgåstårta, eftersom S fyllt år, det vart riktigt gott. Sen hade jag jort en tårta oxå och receptet på det kan jag lägga ut någon dag, just nu är lill stumpan ledsen så kan inte skriva så mycket tyvärr. Ska även fixa lite käk innan duschen och sen bär det då iväg.


JYSK!!

Så här ligger det alltså till, jag var ute för att köpa en morgonrock i present till S. Var överallt och letade så kom jag på att jag åker på jysk. Sagt och gjort så gjorde jag det. Där hade dom till rätt bra pris men storlekarna var lite knepiga. Fanns 2 olika den ena hette S/M och den andra L/XL. Hm.... bredvid hängde det morgonrockar som man fick titta på, men bara den minsta strl av alla! Jaha men jag tänkte att det går ju att lämna tillbaka om den inte skulle passa. Frågade killen i kassan och ja jag fick lämna tillbaka om förpackningen var obruten!!!!! Hur f-n ska man kunna prova då!??? Men det var så med öppet köp!? jaha bara på jysk då eller!? Jag sa det var märkligt att dom hängt upp endast i en strl men se det brydde han sig inte om så jag lämnade butiken såååå irriterad!! Men gott folk, på Dressman inne i stan där fanns det också morgonrockar och där fick man lämna tillbaka om varan inte passade! Fast förpackningen är bruten! Men den passade och Dressman lär få se mig som kund fler gånger, för där vet dom vad service är!!!! Så jysk tänker jag aldrig mer ens sticka in näsan i igen!


Födelsedag!

Idag har min Älskling födelsedag image19 blev vare sig frukost på säng eller paket i morse, men NU har jag äntligen hittat presenter så när han kommer hem blir det paketöppning! Släkten kommer och firar på lördag, så då blir det smörgåstårta igen*L* mycket nu!
Imorgon skall jag till jobbet och hälsa på, hoppas det är lika härligt väder då som nu för då promenerar jag dit och hem. Måste ansöka om mer ledigt, för tänkte ju inte börja jobba än på länge! Hoppas bara jag får komma tillbaka på min rad sen, finns ju inga garantier nu som det verkar! Känns ju jätte tryggt vill jag mena. Måste höra med facket om hur reglerna är!
Sen ska jag aldrig mer sätta min fot på Jysk! Varför!? det återkommer jag om lite senare.image20

Söndag 17/2

Då var vi ut och åt igår då, hur mysigt som helst! Åt god mat MEN så dyrt det var där! Så det dröjer nog innan 49:an får återse oss..... Sen promenerade vi hem till mamma och pappa och såg melodifestivalen där, eller tja vi pratade mest så blev lite dåligt med lyssnandet på musiken. Sen for vi hem och slöade framför tv:n och drack ett varsit glas champagneimage18 Barnen hade varit så snälla hos syrran(säger hon varje fall) lill gumman sov bra på natten oxå. Hade ätit kvällsmålet lite tidigt så L såg till att vara vaken tills hon vaknade och ville äta, vilket skedde runt 00.30! Allt för att syrran som somnat inte skulle behöva vakna. Det tycker jag var jätteduktigt och snällt av henne! Stolt över dig gumman! Tyvärr blev Syrran förkyld och är hängig så hoppas du kryar på dig snabbt! Tack till Er båda, det var underbart att sova länge i morse.

Barnvakt!

Idag skall barnen till syrran, hon ville så gärna få rå om dom. Då kom vi på att då passar vi på att gå ut och äta. Det skall bli hur mysigt som helst. Vi har bokat bord på Restaurang 49:an kl 18.00, hoppas nu att det är ett bra val!? Syrran ringde förut och tyckte vi kunde komma redan runt tolv, och så frågade hon om dom inte kunde få sova över. A har aldrig sovit borta ännu så det blir premiär för henne, och går det inte bra får hon väl komma tillbaka med henne, värre än så är det ju inte. W blev då väldigt glad över det och har packat en liten väska med några bilar och lite böcker som han säger att L ska läsa för honom, så nu vet du det. :-) Skriver vl i morgon och berättar hur det gick. Bye..........

JIPPI!!

Så var det dags, jag ställer mig på vågen, blundar, tittar och vad får jag se!?? jo den pekar neråt, hela 1.9 kg!!! Vilket innebär summa sumaron 6,8kg! Så nu är dagen räddad*L* Skulle varit på en promenad nu i det fina vädret men tror det får bli lite senare idag. För när A ska sova skulle jag behöva vila en stund. Varit vaken inatt, W vaknade och sen kunde jag inte somna om. A bökade men var inte vaken,  bara tappat nappen så var upp några ggr och gav henne den, sen sov hon till 06.15, åt en flaska välling och somnade om tills jag måste väcka henne 08.30. Vi skulle ju till dagis kl nio.

BVC

Idag har vi varit på BVC, vägt och mätt A plus att hon fick sprutor, en i vardera benet, men det gick bra! W var oxå med för att han skulle göra 3 års kontroll, vägde och mätte honom med. Han fick även titta på några bilder och tala om vad han såg och vad man gjorde med sakerna. Det klarade han galant, men så är det inte alla treåringar som har mastodont i sitt ordförråd så orolig för hans tal det är vi inte.... :-)
A har även torsk i munnen som hon fick lite behandling för, blev alldeles blå i munnen av det,  fick med oss hem för att göras i 3 dagar så kanske det försvinner. 
W och S har nu åkt till biblioteket för att lämna tillbaka och låna nya böcker. Sen skulle dom till mamma för att hjälpa dom med datorn och försöka få igång internet. Sen är det dags för W att hoppa isäng, dagis i morgon.
I morgon skall jag väga mig igen, ska bli spännande att se om jag gått upp efter helgens smörgåstårta!! Håll tummarna att så inte är fallet!

Söndag 10/2

Idag är A precis 3 månader, tiden har gått rätt fort tycker jag. Hon växer och blir stor. Idag var vi till hennes kusin som fyller 12 år och firade. Åt smörgåstårta som var jättegod. (Så nu går jag nog upp igen) Senare så var vi bjuden till mamma och pappa på middag. Det var såå gott! Både lax och kött. Som sagt var så var jag och G på stan igår, vi var runt lite överallt och hon hittade sig 2 tröjor. Köpte även lite kläder till A för hittade på rea så då passar jag nämligen på. En klänning för 30 kr, en långärmad body för 29.50 och byxor med kjol på och en jacka till för 49.50!! Då gillar jag att shoppa :-)
Sen hämtade vi upp L så åt vi tacos och såg melodifestivalen, men vilket skämt!! Jag säger bara sluta rösta på Christer Sjögren! Kan inte begripa att han gick vidare.  

Fredag 8/2

Idag kommer farmor och skall vara barnvakt en stund medans jag är på MVC. I morgon skall jag och G ha en mor och dotter stund på stan, det skall bli mysigt. Efteråt så åker vi och hämtar upp kusin L som ska sova hos oss. Så det blir en trevlig lördag med tacos och kanske melodifestival.... Varför köper man föresten en massa leksaker till sina barn!?? ja när det går lika bra med en tom kartong?? W har lekt hela förmiddagen med en sådan, som han klättrar i och stänger locket. Det är inte en låda utan ett hus!!  

Viktminskning!

I morse var det dags att väga sig igen, och vågen pekar neråt som tur är! För att vara exakt minus 1,2 kg denna vecka. Förra veckan hade jag gått upp 2 hg! Men hade ju varit och ätit smörgåstårta så jag skyller på den:-) Så nu har jag allt som allt gått ner 4.9kg!! Så jag är nöjd! Men mer ska det ju bli hade jag tänkt, men får ta små steg i taget annars känns det så jobbigt.
W är sjuk, förkyld. Han vaknade med feber igår.... fick alvedon och var då rätt pigg ett tag men sen somnade han och sov i 2,5 timme! Hade 38 i morse men idag är han mkt piggare. Får vara hemma från dagis även i morgon och är han ännu bättre då så kanske vi åker upp på jobbet en sväng och hälsar på.

Min tur att...

...åka tåg idag. Följde med mamma till Gävle och det var både trevligt och lärorikt. Nu vet jag hur det går till och exakt vad hon får gå igenom på dagarna. Efteråt sprang vi in på Indiska en sväng där dom hade utförsäljning. Jag hittade inget att köpa men mamma köpte en duk för 15 kr! Sen åt vi lunch buffé innan tåget gick tillbaka. Stefan var pappaledig så han var hemma med A. Det var skönt att få åka och göra något helt ensam. Ammar typ en gång om dagen, när det känns att bröstet är fullt. Det tar liksom ett dygn för det, så hon får när det finns.
Jag skall gå på 30+ med syrran och några till i slutet av februari och det längtar jag till nu. Och på lördag har jag lovat G att gå på stan, hon vill få ha mamma för sig själv ibland oxå. Det blir trevligt det med. Kanske att Lisette sover över sen hos oss, hoppas det! Då blir det taco´s ;-) Nu ska jag nog hoppa isäng om lill gumman somnat. 

Lördag 2/2

 Idag har jag bestämt att sluta amma eftersom jag har så lite. i morse var det bara 20 i båda tillsammans. Hon äter minst 125 och inte som jag skrev tidigare har jag kommit på :-) Har väl blivit gammal och torr image16 eftersom det sinar.....
Igår tog jag mig ett glas vin till maten och det var riktigt gott! Men kände mig rusig på bara det glaset, men så är det minst ett år sedan sist. Så nu vill jag gå ut och äta en bit mat med min Älskade man snart, bara någon vill sitta barnvakt en stund! Tror inte det blir så svårt få tag i barnvakt om jag känner alla våra nära och kära rätt.  image17

RSS 2.0