Pencillin.

Gabriella har ju haft ont i halsen i 2 v. Så fick en tid hos doktorn idag och det visade sig vara streptococker så hon fick pencillin. Skönt så det går över någon gång! Stefan är lite bättre så han var på jobbet idag. Själv känner jag mig inte rikitg hundra så det är väl min tur nu då!? Jag och Gabriella tänkte i alla fall försöka ta oss ner på stan i morgon och fixa lite julklappar. Det mesta är ju klart men har lite smått kvar. Nu ska jag gå ner till min familj, barnen ser på bollibompa men jag tror dom vill ha lite glass om jag frågar.

Onsdag

Idag har jag städat vardagsrummet, satt upp julgardinerna där så det är fint till advent. Köpte gardiner till data rummet så till veckan kommer mamma och hjälper mig lite. Hon ska sy till både Gabriellas och Williams rum med. I övrigt har jag inte gjort så mycket idag. Stefan har varit hemma från jobbet, han är dunder förkyld och ont i kroppen. Hoppas nu jag klarar mig! För nästa helg är det ju julfest på Hällan med jobbet. Sen skulle vi ju ha varit på Julgalet på lördagen med Stefans jobb men det blev ju inställt. Stadt tog visserligen över men det tyckte inte Stefans chef blev lika bra!? Så istället har jag och Stefan köpt bara showbiljetterna så vi åtminstone får gå dit och titta. Mamma, pappa, Barbro och Sol ska dit dom med, fast dom ska även äta, det hoppar vi över. Svärmor och Svärfar lovade vara barnvakt. Fast först på dagen ska vi till Johanna som fyller år!  

Söndag

Idag har vi donat i Williams rum, han fick ta skåpet som vi köpt fel så när Stefan var upp till Sundsvall så köpte han backar till den med så nu är det ordning och reda(för en stund) Sen har vi flyttat runt på lite andra saker bla gjort mer plats i hall garderoben o.s.v skönt. Så nu känns det rätt så fint (även det för en liten stund kan jag tro) Men till helgen är det första advent så skall väl fixa lite med gardiner tills dess. I morgon skall jag till moster Elisabeth på tupperware party. Ja om det inte blir snöstorm som dom lovat. För då ville inte Birgitta (Tupperwaredamen) köra från söderhamn vilket jag kan förstå. Annars har jag bara varit och tränat idag, förutom städningen då! Så sen kan jag slå mig ner vid tv:n ikväll med gott samvete.

Angelicas rum!

Äntligen ser det bättre ut i hennes rum, mysigare nu. Fått upp skåpen vi köpt och flyttat på sängen. Hoppas hon sover lika bra där den står nu :-) För med den bestämda damen vet man ju aldrig! Det var väldigt intressant när Stefan skruvade ihop skåpet. Idag har Angelica feber men inte så tagen, vilket är skönt. Vi ska ner till mamma och pappa på middag senare. Oxfilé som det lät, gott! Kommer lite bilder nedan att beskåda!


Bäst att lära sig i tid!


Se så fina skåp!

Sängen blev flyttad till andra sidan.

GRATTIS LISETTE 14 ÅR!


Grattis igen till Lisette som fyller år! Hipp Hipp HURRA!

Tisdag.

Stefan for då till Sundsvall igår så nu hoppas jag vi har dom rätta sakerna.... När han kom hem runt 19.30 tänkte jag om jag skulle iväg och träna!? Tja egentligen visste jag inte om jag orkade men så tänkte jag på vad syrran sagt en gång om att i den åldern vi är så är det väl klart man orkar träna! Så for jag iväg och svettades lite.... skönt efteråt ju.I morgon skall vi fira Lisette. Hon fyller 14 år på torsdag men då är hon hos Thomas så vi åker i morgon. Tiden går så fort! Minns när syrran berättade hon var gravid med Natalie! Då var jag 14 år!

Stort GRATTIS till Lena som fyller år idag!

Shopping.

I lördags var jag och Stefan till Sundsvall och shoppade. Förra helgen var jag och mamma till Gävle så nu är nästan alla julklappar fixade och det känns så skönt! Vi köpte oxå ett skåp till Angelica och en hurts med 3 lekbackar. Men typiskt nog hade vi tagit fel stomme till skåpet så idag ska Stefan sluta tidigare och åka upp igen så vi får rätt!! Men när allt är fixat så kan jag lägga ut en bild på hur det blev. William vaknade med feber och huvudvärk idag, så är hemma från dagis. Gabriella har oxå klagat på både huvudet och ont i halsen. Så ska väl bli sjukt här igen!? Ska iväg med Angelica på mätning och vägning idag. Även läkarundersökning och spruta blir det. Svärmor kommer hit och är med William under tiden.

Barncancerfonden

Ni som känner att Ni vill skänka en slant dit och inte vet hur man gör så gå in hit och följ instruktionerna. Det gjorde jag! Många bäckar små kan förhoppningsvis föra forskningen framåt så fler barn överlever sin cancer.

Ett Års Kalas.

I morgon fyller Angelica ett år. Tiden har gått väldigt fort måste jag säga. Vi hade kalaset för henne idag, i morgon jobbar ju dom flesta så tog det i lugn och ro idag istället. Hon fick massor av paket men var inte alls så intresserad utav dom, knappt av pappret heller. Lägger in lite bilder.

Tårta! Det var gott det... och att äta själv och få kladda, härligt!

Grattis till vår lill gumma

FEL!!

I inlägget  Halloween har det smygit in sig ett fel. Sol heter Sol och inget annat! Ja egentligen om det skall vara helt korrekt så ska det stå Ulf Christer Nyqvist! 

Sol är då den trevliga mannen till vänster(för er som undrar) den andra är min underbara pappa!

En bild till...

Hade ju en bild till sen Halloween så lägger in den oxå.

Halloween

Vi var till mamma och pappa och åt gott. Syrran, sol, Lisette, Natalie och Jocke var oxå där. Trevligt hade vi, vi var inte lika utklädda som vi brukar men ett spöke fanns det då där. Vi åkte hem på kvälle men William stannade kvar och fick åka med morfar hem hit på söndagen. Han skulle ändå upp och titta när hästen sprang. Han blev fyra. (hästen alltså:-) )
Några bilder att tita på.
Mer bilder än så här blev det visst inte knäppt denna gång! Inte ens på det lilla spöket Angelica!


RSS 2.0