Bakning

Idag var jag ledig och trist väder ute, så eftersom jag då hade lite tråkigt kom jag på att jag kanske kunde baka lite. Har ju lovat syrran att hjälpa henne att  baka inför dopet som stundar. Kollade hemma och hade så jag kunde baka något jag aldrig testat. Det blev äppelkanelmuffins med crumble, hoppas dom är goda. Sedan åkte barnen ocfh jag på leksaksaffären för att hitta en present till Williams kompis som har kalas på lördag. Han ska få åka iväg och bada utekar och leka, blir nog himla skoj det. Sen handlade vi så jag kunde baka mera=) Det blev två sorters cup cakes. Natalie vet nog inte ens om att jag bakar till henne men får hoppas hon blir glad med tanke på att hon just nu (i morgon) ska flytta. Det ska bli väldigt trevligt att få henne närmare tycker jag. Ja hela familjen så klart!

Examensbilder

Sjukt dålig på att blogga, tar mig i kragen ibland och då håller det i sig i max ett par veckor sen blir den bortglömd. Men nu när det varit examen så har jag ju något att skriva om=) Vi började igår kväll med Williams avslutning i Hälsingtunakyrka, både 6 års och ettorna hade tillsammans, dom sjöng så fint! Sen träffades vi ute så dom fick säga hejdå. Idag var det dags för Gabriella att sluta sexan, helt otroligt vad tiden gått fort. Några sjäng solo, viket var väldigt vackert! Sedan hade några skrivit en egen examenslåt som dom sjöng, väldigt duktigt måste jag säga. Sen blev det en hel del tårar för nu skingras ju klassen, några får tre år till med varandra medans andra hamnar i olika klasser men än dock på samma skola! Nu kommer det lite bilder för Er som vill titta.
 
William och Angelica innan vi åker iväg!

En del av klassen....

William ger blomma till fröken.Gabriella på sin examen.

Angelica sjunger solo, Gabriellas sång!

Agnes sjunger leaving home.Träffade på Isa oxå som skulle på Max´s examen

Efteråt kom Natalie och Elisia på visit, så då åkte kameran oxå fram, sen fick jag ju vara barnvakt en stund när Natalie åkte och handlade. Hon kom sen tillbaka för att sen åka och äta med sin far och då behöll jag gojäntan en stund till.

Elisia sitter i min pappas knä(han dök oxå upp en stund)

En blöt puss fick hon av Angelica som precis badat <3

Gullhöna....

Lyckades få några bilder när hon skrattade, här är en!


RSS 2.0