Vi bestämde oss för att flytta upp vårat s...

Vi bestämde oss för att flytta upp vårat sovrum på övervåningen. Eftersom Angelica har ett så litet rum och vårt var lite större. Så igår tog vi tag i saken och bar upp allt. Angelica är alldeles ivrig men vi tänkte tapetsera om där innan hon får dit sina saker. Så nu vill hon vara där inne och riva tapet så det blir klart någon gång:) hon vill ha rosa och med prinsessor.... Så Vi får väl se när det blir klart men Det blir säkert bra.


Funderingar av Angelica så här på f.m. tit...

Funderingar av Angelica så här på f.m. tittar när jag byter till julgardiner i mitt sovrum. Angelica: gör alla så här? Jag: ja dom flesta varje fall. A: är jag dom flesta? Ja svarar jag A: men inte William (har inte bytt hos honom än) A: vem ska jag gifta mig med när jag blir stor? Jag: någon som du blir kär i . A: pappa! Jag: ska du gifta dig med pappa? Men jag skulle vilja ha honom kvar. A: men ni är ju redan gift! Hon är för Gullig med sina kommentarer ibland. Nu ska jag fortsätta sätta upp gardiner och ställa stakarna i fönstren för i morgon åker vi till mor och far på middag med mina svärföräldrar.


Angelica sjuk...igen. Idag är hon ändå pig...

imag0167 (MMS)

Angelica sjuk...igen. Idag är hon ändå piggare än i söndags då jag tog denna bild. Hon har en sådan hosta så hon kräks. Lilla gumman min. Igår kom mamma och pappa förbi och passade henne tills Stefan kom hem så jag kunde jobba kväll, tack snälla Ni för det. Men idag vabbar jag. Onsdag och torsdag är jag ledig så det är skönt för henne att vara hemma. Jobbar sen helgen med delad tur det blir väl roligt för mig ;)


Födelsedag 4 år...

I torsdags fyllde Angelica 4 år, tiden går så fort. Idag har vi haft kalas för henne. Hon fick en massa paket, sängkläder, kläder, och en del leksaker. Av Lisette fick hon pulver att hälla i badvattnet så det dels blev grönt men oxå blev det till slajm. Hon har inte testat det än men det låter inte så härligt men hon tycker säkert det:) Hon har sovit dåligt i natt pga hosta och idag varit snorig. Lite blank på ögat men inget feber ännu. Hoppas det förblir så... Gjorde chokladtårta tills idag eftersom hon önskat sig det och den blev god. Sen fick hon välja mat och då blev det tacos. Varit en bra dag idag tycker vi nog alla. Slänger in lite bilder....


Frukost på säng på själva födelseddagen med paket.

En Hello Kitty tvål...

Dockan Lisa som kan gråta =)

Chokladtårtan....

Guldpaket från mormor och morfar


Åt inte så mkt men inte riktigt pigg ikväll , inte alls så mkt lördagsgodis gick i heller.

I lördags firade vi då halloween hos mamma...

imag0150 (MMS)

I lördags firade vi då halloween hos mamma och pappa. Alltid lika trevligt att träffas. Natalie, Elisia, Beatrice, Barbro och Lisette kom oxå. Vi badade och sen åt vi gott av olika slag och sen badade vi igen och några gånger till ;) Det är ju otroligt skönt. Längtar tills i vinter och ser hur det är att bada då... Mamma hade oxå köpt så Vi kunde skicka iväg brinnande ljus i luften, har ingen aning om vad dom heter. Lägger in en bild på det. Idag fyller Angelica 4 år GRATTIS till dig gumman. Hon fick frukost på säng och paket. Natalie, Elisia och Beatrice kom på fm innan Angelica skulle på dagis. Men själva kalaset blir på lördag. Jag Ska försöka mig på en chokladtårta då det är hennes önskan.


Denna vecka har barnen skollov och igår kö...

imag0130 (MMS)

Denna vecka har barnen skollov och igår körde jag barnen ner till mamma och pappa. Jag jobbade sedan kväll och idag har jag oxå jobbat. Skönt för dom att få lite ledigt. I morgon åker jag ner tidigt för då ska mamma, Gabriella och Jag åka till Gävle för lite julshopping. Sen på lördag ska vi fira halloween med lite middag med tjocka släkten:) vi brukar göra det och Det är så mysigt att träffas alla. Var längesedan nu. Vi Ska oxå bada ute kar och Det är ju det underbaraste som finns. Kommer kanske lite bilder efter helgen. Nu ska jag slappa i soffan och glo på tv utan att någon stör;)


RSS 2.0