skidor


Vi var på skidstadion igår och William och Stefan åkte skidor medans jag och Angelica åkte snowrace. Han är riktigt duktig nu på att åka så efter diverse turer upp för backen och sedan ner igen, ville han åka i spåret. Så dom åkte 1,5 kilometer. Idag har vi varit till Ingrid och Alf, det var ett tag sedan så det var som vanligt trevligt. Sen var det kalas hos grannen när Emina fyllde 3 år så då var vi där en stund. Angelica har ju varit sjuk och ätit pencillin, så vi har varit hemma. Men i morgon så blir det dagis och jobb och då hoppas jag hon slipper några nya baciller, vi vill vara friska nu. Tyvärr har Gabriella börjat hosta igen och är täppt i näsan och ont i halsen!! Jag tror jag drar täcket över huvudet för vill inte ha mera sjuka nu! Ska bli riktigt skönt att jobba faktiskt.

skridsksodax

William fick sig ett par skridskor för snart ska dom åka på skolan, han har aldrig testat tyvärr men ikväll for han och Stefan iväg för att prova. För att vara första gången hade det gått riktigt bra, inte alls rädd han inte!


Dom nya fina........

mörk bild men la in den ändå

Se så duktigt, isen var inte den bästa heller.......

Buspalatset

Idag fick då William sitt första kalas! Han hade önskat buspalatset så det fick det bli. Dom hade buskul och han var en riktigt nöjd kille efteråt! Angelica var med och hon är ju lite feg av sig men det fanns ändå mkt som hon kunde göra. Bara hon började på så klättrade hon ju runt lite. Willaim däremot han var precis överallt! Dom fick fika, en clown kom in med glass och vi sjöng - Ja må han leva.

Paketöppning


Hoppa studsmatta det gillar hon.Glasspaus

Lite sång!

Mera lek.........

Töväder...

Igår var det töväder och ÄNTLIGEN kunde vi göra en snögubbe! Som William har längtat! Den blev självklart fin och sedan åkte dom stjärtlapp. Vi for iväg och köpte dom ett par varsina bra handskar oxå sen, dagen innan var vi och köpte vinterskor till Angelica och William. Jag fick oxå åka iväg och jobba lite extra mellan 12-16. På söndag ska William få sitt första kalas...på buspalatset! Han längtar.....så klart! Hoppas nu alla kan komma, han är bjuden på ett bowlingkalas på lördagen först. Idag fick han åka iväg och klippa sig och han blev så fin, lite äldre! Självklart skulle det vara färg i håret, det blev blått och grön!

Världens vackraste pojk! Ni ser väl lite av färgen...=)

Julafton

I år firade vi Julafton hemma, vilket var ganska skönt med tanke på att jag blev sjuk! Stefans mor, far, och syster med familj kom och mamma och pappa. Först var det ju Kalle Anka men såg inte hela eftersom det skulle styras med mat. Vi åt gott och sedan inväntade vi tomten. Han kom med massor av paket så vi hade varit snälla i år med. Började med en liten huvudvärk som bara växte sig större och till slut när alla(utom mor och far som sov över) åkt hem gick jag i säng med en frossa och huvudvärk redan 19.45! Sen var jag upp och kräktes men sen sov jag till och från till morgonen. Mådde då lite bättre och eftersom vi skulle träffas hos mamma och pappa i Söderhamn med alla så följde jag med. Vi stannade där över natten som sen visade sig bli två nätter pga av snöovädret som drog in! Då var jag sämre, ont precis överallt och hosta. Gabriella hon var oxå dålig och började redan på onsdagen innan jul med feber. Till slut var vi båda till doktorn och har nu fått pencillin, jag känner mig bättre förutom hostan då. Gabriellas feber har äntligen gått ner men hon har fortfarande så ont i magen och lock för öronen. Nyår skulle vi ha varit med syrran och Sol men vi blev hemma och myste istället. Igår var vi på texas och åt med dom och Natalie, Jocke, Beatrice och Maths. Vi firade Maths då för han fyllde 25 på självaste julafton. Det var gott och Lisette passade barnen under tiden. TACK!


Barnen framför gran och klappar

Kalle Anka och hans vänner på tv:n

I väntan på Tomten....

Tomten får hjälp med att läsa

Öppnar paket.....


Fick sig en gunghäst av moster Barbro, låter gör den med=)

RSS 2.0