Gott Nytt År!

Idag var vi på skidstadion på öster och åkte pulka, stjärtlapp och skidor. Det var mysigt. Sen åkte vi hem och förberedde maten och gjorde oss i ordning. Barbro och Lisette kom, sen åt vi 3 rätters middag och det var super gott. Mätta blev vi så osten och kexen som vi tänkt äta måste vi hoppa över.


Kvällens tjusiga dukning!



Birdie fanns troget vid Angelicas sida, så hon kunde få sig en mums bit!

Nu önskar vi alla Er alla Ett riktigt Gott Nytt År!!

Jul och Födelsedag

Måste uppdatera, har inte ens suttit vid datan på länge nu. Men julafton gick bra, vi var som vanligt till Stefans syster och åt, såg lite på Kalle och sen kom tomten med en massa paket. Efter det hastade vi vidare ner till mamma och pappa i Söderhamn. Där åt vi igen och även dit hittade tomten som hade ännu mer paket med sig! Vi har tydligen varit väldigt snälla..... Annandagen var vi på 30 plus på Stadt. Det var jätte kul, jag och syrran dansade i princip hela kvällen.
Så idag har vi firat William som fyller hela 4 år! Frukost på säng med paket, sen kom en del av släkten tätt följt av resten, så paket fick han så det räckte även idag. Allt är ju precis som han önskat sig och det är ju tur det!





Storögt tittade hon på Tomten, men till slut fick han sig en puss!

Och en kram hade William lovat ge Tomten i år! Föresten hade Tomten samma färg på slipsen som morfar! Hm...


Pepparkaksbak!

Då bakade vi pepparkakor igår. Det var kul och kakorna blev goda! Blir oxå inponerad av mig själv när jag lyckas göra sånt som jag aldrig gjort förr Har nämligen aldrig förut gjort egen deg men nu när det är testat så kommer jag ALDRIG mer köpa färdig deg. Sen klädde vi julgranen igår kväll, för ikväll åker Gabriella och William till mamma och pappa. Dom ska klä deras gran och göra lite julgodis. Dom komme sedan hem i morgon och sen är det snart julafton!




Uppdatering.

Dags för en uppdatering men det är bara så att jag inte har mycket att skriva! Nu har barnen jullov, sista dagen idag på skola och dagis. William fick ge fröknarna en varsin burk med marknads choklad som vi gjort och det belv mycket uppskattat. Vi har även gjort lite knäck. Så nu väntar vi bara in Julen! Fast vi ska ju baka pepparkakor på söndag. Jag ska testa farmors recept. Har aldrig gjort egen p.deg någongång så det är väl på tiden. Den köpta smakar ju unket men eftersom det bara är tillsatser i den så är det egentligen inte konstigt! Vi fick en burk pepparkakor som svärmor gjort oxå, men se den burken är redan slut.......... Får återkomma med bilder från baket!

Vill oxå passa på att Gratulera Theres som fyller 35 år idag!!

LUCIA!

Igår var jag till Hudiksvalls Kyrka för att se Gabriella ha sitt Lucia firande. Det var jätte fint och stämningsfullt när det är i kyrkan tycker jag! Idag har jag, Gabriella, William, Angelica och syrran varit till farmor som fyller år idag. Då Lussade vi, och som vanligt sjöng vi Ja Må Hon Leva. Hon får aldrig ett traditionellt firande med Lucia sånger, men så är det när födelsedagen måste infinna sig just idag.  Sen åkte vi hem och hämtade Stefan som fick sovmorgon eftersom han var på julfest igår. Så for vi till barnens farmor och farfar och Lussade lite. Nu har vi ätit lite god middag och William ser på bollibompa nu. 


Lucia i Hudiksvalls Kyrka.

Gabriella och dom andra sjöng så fint.

Årets yngsta och äldsta tärna! Hos oss då ;-)  

Lucia på dagis.

Idag har vi varit på Lucia fiande på dagis. Det var roligt att se och höra dom sjunga. Eftåt blev det fika. Dom hade bakat pepparkakor med barnen som dom bjöd på. Meningen var att dom skulle ha bakat lussekatter oxå, men så många i personalen har varit sjuka. Så vi föräldrar bakade lite. Jag bakade en saffrans sockerkaka som blev väldigt lyckad. (ja jag smakade faktiskt en bit) Här kommer några bilder.




Lite fika efteråt är alltid gott!

Bästa kompisarna!!

Framsteg.

Idag 1 år och precis en månad så gör hon äntligen nästa framsteg vår gulliga dotter! Står framför mig och så helt plötsligt tar hon nästan 4 små steg fram till mig!! Blir så glad så vi tokar oss lite och sen tar hon 8 små steg! Sen har hon nästan inte velat stå mera idag så får vänta tills i morgon. Idag har jag annars strykit dukar , dammat och städat. Ikväll har jag gått runt med alla tomtar. Nu tänkte jag försöka och hoppas få sova. I natt var det en bra natt där vi fick sova rätt bra. Men i 2 nätter nu så har både Angelica och William varit vakna. William har fått sova bredvid oss som han aldrig har velat gjort. Angelica vaknade häromnatten innan vi hade hunnit somna och var vaken till 02.30. Äntligen fick jag då lägga mig, men då började W att gråta fast han redan låg mellan oss. Somnade om och sen vaknade A igen 04.45. Fick henne att somna om i min famn efter bara en stund. Ikväll somnade A kanske max en kvart sen var hon täppt i näsan, kom upp och blev då pigg! Har nyss lagt henne och det har varit tyst i ngn minut nu. Ja det är ju för att dom inte är pigga som dom vaknar, William är både snorig och hostig. Men i morgon eftermiddag då är det Lucia firande på dagis, jag har lovar baka en sockerkaka. Fröknarna är sjuka dom med så dom har bara hunnit baka pepparkakor med barnen. Så tänkte göra en kaka med saffran i. På fredag då ska Gabriella ha Lucia i Hudiksvalls kyrka, så dit ska jag då på morgonen. Ska bli mysigt! Natalie kanske kommer hit och är med Angelica under tiden, det vore ganska så skönt att få åka iväg själv. William ska på dagis. God natt gott folk  

Fredens Kulles Årliga Julpartaj!

Fredagens julfest blev lyckad. Jag hade det jätte trevligt! Tävlingen dom utlyst var det bara 2 grupper som nappat på, och det var Rubinen och Växelvården. Vann gjorde då vi på Rubinen men det blev genom lottdragning. Så det betydde väl att vi var lika bra eller dålig kanske skrattar. Vi fick en sådan fin gubbe som skulle vara ett vandringspris så får hoppas fler grupper kör lite underhållning nästa år!! Som vanligt försvann dom flesta tidigt men i som var kvar hade det trevligt ändå och dansade för fulla muggar.
Showen vi skulle gå på, på Stadt den fick vi ställa in, jag hade så ont i magen att det bara inte gick att gå iväg. Är lite bättre men inte alls bra. Har mer känningar idag än igår tyvärr.


Anneli och Sanna

Försökte få en enda vettig bild på Fia....

Som Ni ser verkar det totalt....

omöjligt!!

Växel körde låten Rosen

Fia var så klart även med där.

Det FINA vandringspriset!? Tyvärr fick jag ingen bild på vår show.

JULFEST!

Igår träffade jag några av mina arbetskamrater för att diskutera fredagens julfest. Vi ska ju ha lite underhållning där och vi hade inte träffats för att gå igenom vad och hur!? Men vi kom på ett litet nummer så idag var jag och Angelica upp på jobbet så vi kunde träna lite igen. Det blir nog bra det där, ja roligt men bra eftersom vi bjuder på oss själva. Får försöka få någon som tar kort som jag kan lägga ut sen. Det ska i alla fall bli roligt att komma iväg! Jag blev ju då oxå förkyld som alla andra är just nu. Men det blir ju bättre och bättre så det ger väl sig helt till slut. Gabriella ska sova över hos Lisette på lördagen, dom ska nog även ut på stan då och shoppa lite. Sen tror jag dom ska hyra film och mysa. Vi ska ju ut då med. Konstigt att man först aldrig gör något och sen blir allt på en gång. Då är det julshow på stadt. Inte fått våra biljetter men hade visst blivit något fel så vi får komma in och betala på plats. Hoppas då att det inte strular sig då!! Nu ska jag krypa till kojs. God Natt på Er alla!

RSS 2.0