12 år sedan...

Ja det är 12 år sedan jag fck Gabriella, tiden har gått väldigt fort! Så nu har det varit kalas för henne i helgen. Ja fast fick inte kalla det för kalas nu så klart. Tjejkväll blev det då med tacos och lite lek och så sång förstås. Hon fick singstar av oss så det sjöngs nästan hela kvällen! På söndag kom släkten så då blev det mer paket, och frukost på säng så klart.
Äntligen kan vi ana ett slut på snön som legat tjock på baksidan. Finns fortfarande snö kvar men betydligt mindre än för bara några dagar sedan! Så det blir nog sommar i år med =) Då blir det till att åka till Dannmark och gå på legoland, vilket ska bli väldigt trevligt. Ja vi hinner väl se nåt annat med när vi ändå åker till Dannmark!
I måndags var jag på röntgen, vilket måste göras innan jag kan få komma på undersökning i Gävle för min arm som domnar. Fått en skena jag har på mig på natten och den hjälper faktiskt så nu får jag sova! Men vill ändå bli av med den för det är som det är oxå med en skena. Så vi får väl se när det blir av!

10 april fanns det fortfarande rätt mkt snö kvar

äta mumsmums utan händer var inte det lättaste

singstar på gång!

Påsk!

Påsken blev inte som vanligt men vi har tagit oss igenom den och nu känns ändå livet hoppfullt igen, även om det fortfarande är långt ifrån helt som vanligt! Barnen var i alla fall påskklädda på dagis, tja lite varje fall men måla sig det ville dom inte alls! Jag och barnen åkte till mamma och pappa på påskafton, där åt vi gott och barnen fick leta påskägg. Barnen sov över, tack för det mor och far! På söndag åt mamma och pappa hos oss. Innan påsk var William sjuk och hade feber, fick sen en gräslig hosta. På skärtorsdag kom Gabriella hem och hade över 39 i feber och nu har Angelica varit sjuk, hon är lite piggare idag så hoppas det vänder nu. 

 
Busfrö´t med napp i mun!


Världens finaste barn!

RSS 2.0