Julafton

Julafton kom och gick även i år.... jag tycker verkligen om julen, den är så mysig! Det enda som är bra med vintern =) Morgonen började med att tomten varit hit med en varsin klapp till barnen sen åt vi risgrynsgröt. Alla måste smaka annars blir nog tomten sur. Sen gjorde vi oss iordning för att åka till Stefans syster med familj i Njutånger. Där åt vi jullunch och myste en stund innan tomten dök upp. Massor av paket blev det. Lastade in allt i bilen och gav oss iväg till Söderhamn, där resten av släkten var. Julmiddag först, sen kom tomten dit oxå med massor av paket, så snälla det måste vi ha varit under året som gått! Tack än en gång "tomten" för alla klappar. På annandagen åkte vi till Ingrid och Alf och åt (bara massor utav mat blir det) sen har jag jobbat 2 dagar i helgen men nu är jag ledig en hel vecka vilket ska bli riktigt skönt. William fyller ju 5 år och sen är det Nyår. Dagen efter det ska jag och syrran till farmor och mysa med henne. Vi tänkte sova över så hon får rå om oss riktigt länge!Snö

Idag är väl alla som önskat sig snö väldigt glada! Jag klarar mig ju utan men visst barnen tycker det är härligt så liite glad för deras skull är jag =) Jag har gjort köttbullar av 1,5 kilo köttfärs så det känns skönt! Sen var vi på dagis och tittade på deras Luciafirande. Barnen är duktiga och fina så klart. I morgon är det jobb igen, känns åtminstone att jag varit ledig i 4 dagar... I morgon ska Gabriella klippa sig. Får lägga upp en bild sen.


Ute i snön och gräver
Lucia

Idag for vi till farmor och Lussade. Fast eftersom hon fyller år (GRATTIS) blev det som vanligt att vi sjöng -Ja må hon leva. Hon bjöd på smörgåstårta som var jättegod. Igår var mamma, jag och Gabriella till Bollnäs på Mobacken. Det var så vackert med utställningen som dom har. Sen var vi in på Rusta och handlade lite. Stefan och barnen kom ner till Söderhamn dom med så sov vi över. I Fredags var syrran till oss en sväng, hon hade ett test med sig som dom använder i skolan. Klarar man av att läsa 100 ord på en minut kan man läsa texremsan på tv, och fixar man det i sexan så anses det att man inte har några lässvårigheter. William klarade 77 ord! Så duktig är han! I torsdags hade Gabriella skola Luciafirande i Hudiksvalls Kyrka, det var jätte fint. På Tisdag ska dom ha Lucia uppvisning på dagis, det ska bli kul att se dom. Första för Angelica och sista för William!
RSS 2.0