Mulle Meck

Igår var vi på Mulle Meck, dom hade en tävling om den som var bäst utklädd så William fick gå som just Mulle Meck. Kan vinna biljetter till buspalatset så nu hoppas vi på vinst...... Vi får veta under vacka 27 tror jag. Här kommer lite bilder så Ni kan se att han borde vinna*L*
Midsommar

Blev en väldigt trevlig dag och kväll igår. Först Hagmyren och sedan mat och lek hemma hos oss. Kommer lite bilder....


Dukat fint hade vi!


Den fina midsommarstången!


Midsommarfin tös!


Festen i full gång....


Hon älskar marchmallows!!


16 st fick hon in i munnen och därmed var hon kvällens vinnare!!

Förberedelser

I morgon är det då midsommar......., och här har förberedelserna varit i full gång länge! För första gången firar vi den här hemma med tjocka släkten. Ska bli riktigt trevligt. På förmiddagen åker vi nog ut på Hagmyren en sväng om det inte blir regn då. Ikväll har vi dukat så fint och förberett en midsommarstång. Ska bara på en massa blommor i morgon och kransarna skall göras. Sen blir det 5 kamp och god mat och dryck. Kylen är full av en massa gott!! William har funderat när vi donat om det skall det komma några gäster då!? Han pratar så ordentligt*L* och längtat sen..... men nu sover han och snart är det MIDSOMMAR!!!

GLAD MIDSOMMAR PÅ ER ALLA!!

EXAMEN

Har nyss varit på G´s examen i Hälsingtuna kyrka, dom sjöng så fint och nu är det då äntligen sommarlov! Lägger in någon bild så kan Ni titta.

        

         

Sen den 10 Juni då haglade det riktigt stora kulor, otroligt! Bildbevis kommer här!  

söndag 8/6

I fredags var det bestämt att W och syrran skulle sova i lekstugan, han började redan kl 11 och frågade när kommer hon! Vi bäddade och donade där och sen var det då äntligen dags att få lägga sig. Han hade sagt att vad spännande vi ska ha det inatt. Dom låg och lyssnade på fågelungarna som pep(har ett bo precis under taket) och sen somnade han. Kl 03 hade han vaknat och sagt vad mysigt vi har det, sen hade han somnat om....
 Idag har vi varit till Bromvallen, till Svärföräldrarnas stuga, otroligt varmt idag så vi badade(till och med jag!!) Det var 23 grader varmt i vattnet. Sen åt vi grillad lax med mamma och pappa. Mamma och jag var och köpte blommor på förmiddagen, så hon hade satt dom så fint tills vi kom hem! Tack snälla du för hjälpen! Så nu har jag det fint här ute.


PARTY!

Då har det då varit party i dagarna 3! Ålandstrippen var jätte trevlig, kunde nästan tro att jag led av vätskebrist men se det gjorde jag inte utan av någon anledning var jag bara törstig ändå:-) skämt och sido så hade vi en trevlig kväll och på fredagen var inte humöret på topp före lunch*L* men det gick över som tur var.... och dagen blev kanon till slut. Skönt att komma hem var det oxå, och igår var det bara att börja om förkylningen till trots för att gå iväg på klassfesten. Det var väldigt trevligt att träffa er! Vi var tyvärr inte så många men det blir inte roligare än vad man gör sig! Idag fyller jag då år och har haft släkten här på tårta. Jag har feber och det är rätt så jobbigt när det är så här varmt, men det är ändå härligt att sommaren kommit. Barnen har badat i den lilla poolen och även sprungit i vattenspridaren, skönt med vatten sådana här dagar.Nu ska jag gå ner och se om jag orkar röja efter oss.

RSS 2.0