Varm i hjärtat!

Idag efter jobbet kom Natalie och Elisia på besök. Vi badade henne och sen passade jag henne när Natalie åkte för att handla lite. Hon tog då Angelica med sig istället=) Inte direkt jobbigt att vara barnvakt till Elisia när hon bara sov;) men före var hon vaken och gav mig världens vackraste leende!! Och min lycka var stor.... Både Angelica och William ville få hålla i henne och det fick dom ju så klart. Fick oså höra att Elisia är lik mig ;)



Två stolta barn som får hålla......


2:a på första parkgatan 12A LEDIG!

Är någon intresserad av en lägenhet (60 m2) på parkgatan så gå in på http://bealiciouswesth.blogg.se/ där finns det bilder på lägenheten och info om Ni vill kolla på den. Sååå... vad väntar Ni på??

Påsk....medmera...

Måste ju skriva lite om påsken så jag får lägga ut ngn bild på barnen. Jag jobbade hela påsken men det gjorde inte så mkt, fredagen var riktigt trevlig då vi lyckades bli många som jobbade. Vi åt gott och avslutade med äggtoddy och senare blev det en påskbakelse. Sen var det delad tur på lördag och efter jobbet på söndag åkte vi till mamma och pappa för lite påskmat tillsammans med mina svärföräldrar. Det var gott och mysigt, vi sov över och på måndagen åkte pappa och Stefan upp till Hudik och jag stannade kvar ett tag till med mamma. Solen sken och det var sommarvärme, barnen fick bada ute i en balja! Jag och mamma for iväg och handlade lite och var in på E-center och där hittade jag utemöbler som skulle passa så bra på vår altan. Ja jag blev såld på dom. Så idag åkte jag och Stefan ner och köpte dom, så nu står dom där ute men jag ska fixa till hela altanen så det blir fint och förhoppningsvis mysigt. Slänger upp bild så Ni får se....




En bild på hur det ser ut, men ska ju på en duk och fixas lite oxå! Det kommer bli kanon!

RSS 2.0