Första gången...

....för i år


Men inte sista som vi sitter ute i solen och äter! Helgen var underbar.


Mys i soffan....

Datorn tillbaka!!

Nu är datorn äntligen tillbaka. Den kom i fredags men se då har det krånglat med internet, men Stefan har lyckats fixat det. I Helgen har det varit underbart väder! Bara varit ute, plus en sväng ner på stan igår. Köpte en vår jacka till Angelica eftersom hon var utan. Idag köpte jag henne ett par skor oxå. Idag var vi till Bromsvallen en sväng, sen cyklade Gabriella och jag till syrran fram och åter det var skönt! På torsdag åker Stefan och jag iväg på spa i Sundsvall, längtar! På lördag ska jag iväg till Lotta för hon har nyss fyllt 40, ska även det bli trevligt! Nu ska jag dela med mig av lite kort från både påsk och diverse annat.


William som påskgubbe.

Angelica som påskkärring.


Min vackra dotter Gabriella som fyllde 11 här!

William och Hanna hoppar.

Trött

Nu är jag hemkommen från träningen och känner mig både duktig och trött! Lite ont i ryggen har jag oxå men det går ju över. Jag och Angelica cyklade aldrig däremot tog vi en halvtimmes promenad. Ja hon somnade i vagnen och sov en timme sedan försökte jag väcka henne, nästan omöjligt idag men till slut så gick det! Hon som aldrig har brukat sova så länge när hon ligge ute. Både hon och William har nu lagt sig, Gabriella är ute med en kompis. Dom har hoppat på studtsmattan och hoppat hopprep hela eftermiddagen och kvällen. Nu ska jag slå mig ner i soffan och bara tomglo ett tag.

kalas

Då har vi haft kalas då, i fre kom ngr kompisar till Gabriella. Dom skulle sova över men 2 av dom åkte hem vid 23.30.  Igår var hela släkten här på tårta. Hon hade en bra dag med många paket! Idag är det skola och dagis igen. Jag och Angelica ska gå ut och kanske cykla eller bara ta en prommis. Härligt när solen är framme! Ikväll ska Lisette och jag iväg och träna, ska bli skönt! Snart börjar jag jobba, det ska faktiskt bli skönt att återgå till det normala så att säga. Visst är det skönt vara hemma när det börjar bli sommar men jag har ju lite lediga dagar så lite ledig är jag ju ändå! Nu vill jag bara få veta vilken rad jag ksa gå på så man kan planera lite. Ja eftersom vi har dagis till Angelica först i Augusti. Men det ska väl lösa sig. Innan jag börjar jobba så ska Stefan och Jag på spa i Sundsvall. Jag fick det i julklapp av honom. Så ska jag, mamma och Gabriella till Åland. G fick det av oss i present igår. Plus att jag ska iväg och fira Lotta för hon har fyllt 40! Så maj månad kommer bara att säga svisch så är den slut.

Tisdag 14/4

I morgon kommer dom och hämtar datorn, skönt. Hoppas det går fort att laga! Idag har vi varit till farmor, det var trevligt. Vi gick runt skäret när Angelica skulle sova middag. Så härligt och skönt väder var det. På fredag ska Gabriella ha pyjamasparty. Dom blir 5 tjejer som ska sova över, äta tacos och ha skoj. På söndag fyller hon år och dagarna har räknats ner för hon längtar såå..... På torsdag ska barnen vara hos farmor, jag ska på ett möte på jobbet och sen direkt till frissan. Tänkte även passa på att handla allt som ska handlas inför helgens kalasande. Lisette ska sova över här så dom skulle göra negerbollarna då. Dom kanske skulle passa på att gå på stan under tiden jag är på möte oxå.

Påsk, påsk

Igår åt vi gott hos mamma, det var trevligt. Vädret hemma var ju inte det bästa igår så vi åkte dit och satte oss i solen. Underbart. Hörde sen att solen även kommit till Hudiksvall. Vi är fortfarande kvar hos mor och far men ska åka hemåt och vidare på nästa middag.... Passar på att skriva lite här när nu våran data är trasig. Den ska in på lagning, hoppas dom hämtar den så fort påsken är över. Så Ni som mailar mig lär få vänta på svar Bilder på påskkärringar och gubbar återkommer jag med senare. Dom var söta må Ni tro.

Glad Påsk

Igår var det skärtorsdag och vi åt en massa gott. Lisette åt med oss och syrran kom en sväng hon med. Trevligt att få surra lite med henne. Idag är vädret underbart och vi ska snart ta en prommis. Imorgon ska vi på middag hos mamma och pappa. Söndag blir det middag hos svärföräldrarna. Lisette knäppte lite kort när hon var här så tänkte lägga ut några för allmän beskådning! Igår sa Angelica äntligen ett nytt ord.... MU. :-) Så nu vet hon vad kossan säger.....


Helg igen!

Den här veckan har gått så fort, men det beror väl lite på att vi var borta måndag. Igår var jag till doktorn med Gabriella, hon har ju ont i magen titt som tätt. Nu har det varat sen i måndags. Doktorn tog lite prover, tja han ordinerade dom,  det gick bra trots att Gabriella är sprut rädd.  Alla prov var bara bra, fast några får vi vänta på som behövdes skickas iväg. Men däremot så tyckte han vi skulle låta bli mannagrynsgröten på morgonen och ta havregryn istället. Kunde ju bero på gluten. Så vi får väl se.....
Har sorterat lite barn kläder, tänkte sälja bort en hel del om det går. Tänkte stå på glysis med mamma och moster i maj. Så hoppas få iväg lite då. Har ändå hur mkt som helst kvar att gå igenom. Bättre någon annan kan ha nytta av dom än att bara kasta sånt som är riktigt. Ja ja försöka duger....

RSS 2.0