Julgodis!

Idag har jag och Natalie bakat julgodis....Ja Angelica var oxå hemma och hon stod i diskvattnet ett bra tag, det är roligt med vatten. Senare kom Gabriella och William hem, eller jag hämtade som för det var ju så kallt! Dom slutade tidigt idag, redan kl 12. Grannen Nella och hennes dotter Emina kom oxå in en stund. Dom fick baka lite marsipangodis men dom tröttnade rätt fort så vi fortsatte, mest blev det runda kulor som vi sedan doppade i smält choklad. Vi gjorde även knäck, ischoklad, kola och tryffel. Tyckte det var väldigt trevligt att ha sällskap i köket!
I morgon ska jag på jobbet för att tacka av Yvonne som går i pension. Det blir tårta och sen ska vi ut och äta med henne efter jul! På fredag är det dags för jobbets julfest på Hällan, längtar dit. Blev ju inget förra året och vem vet hur det blir nästa år så får passa på njuta av kvällen nu då!Resultatet...förutom knäcken och ischokladen!

Money, money, money...

Loppisen gick faktiskt bra, fick ihop 6700 kr sen köpte Anitas kompis som har loppis upp resten av sakerna som blev över för 600 kr så det är vi jättenöjda med. Så snart får vi reda på hur långt dom kommer för pengarna. Sen i måndags var jag iväg på sista dagarna på min utbildning. Det var uppe i Harsa, vi sov över och blev bjuden på 3 rätters middag med underhållning. Väldigt trevligt. Så nu ska jag vara redo för mitt uppdrag som arbetsplatsombud....iiiihhh... hoppas det kommer gå bra! Idag skulle jag, Natalie och Beatrice åka till Sundsvall och shoppa men se det gick inte i detta väder! Gud vad det snöar..... nu räcker det! Ja enligt mig räckte det redan förra vintern. I övrigt stökar jag med att göra advent! Mysigt... tur vi har julen annars hade vintern kännts olidligt jobbig.

JUL-LOPPIS

Till helgen blir det loppis i Finkvägens samlingslokal. Mellan 11-17 både lördag och söndag. Både glögg, barnkläder, hembakat och diverse andra loppis saker blir det. Det är Gabriellas klass som har den och inkomsten går till deras klassresa. Så kom och fynda något tycker jag!
Vår ugn gick ju sönder i torsdags, typiskt jag som skulle baka till loppisen, först såg det mörkt ut att få en ny ugn snarast men idag fick vi ta deras demougn och spishällen får vi vänta på. Fick oxå tag i en elektriker som kommer redan i morgon och fixar uttaget åt oss för naturligtvis var det inte lika! Tur han kunde för den första vi fick tag i han kunde tidigast efter jul!

Tjusig eller hur? =)bilden blev sned, men herregud jag satt ju på golvet ;-)

I morgon skall vi ha möte med vägföreningen, vi ska bla diskuttera Sanna Gästis som sökt byggnadslov för vandrarhem. På deras baksida som alltså vetter mot vår blir det bilparkering! kul eller inte!? Verkar vara vandrarhem för personal på Holmen och skolungdomar. Ungdomar på helger kan bli stökigt med fylla och så, men ska inte måla fan på väggen innan egentligen men det är ju så jag är! haha


Födelsedagskalas

Imorgon fyller Angelica 3 år, men vi firade av henne i söndags. Väckte henne med paket och sång, senare så kom hela släkten på tårta, även grannarna dök upp så det var fullt hus. Hon fick en massa paket och det skulle lekas med allt såklart. Eftersom hon dagligen vill leka prinsessa så köpte vi en prinsessklänning, grannen kom med div tillbehör som tex skor, väska och så. Nu ska jag se om jag minns allt hon fick!? dockvagn, kläder, varuvagn med mat, pussel, xylofon(tack syrran ;-)  ) en ram, bok, blommor så klart( svagt rosa rosor av mormor) vattenfärger med penslar, ritbok, ja Ni minns inte om detta var allt men det räcker väl långt det där. Här kommer lite bilder!

Hon var svårväckt trots en massa paket i sängen!

Men till slut så....

Försöker öppna vagnen

Världensfinaste prinsessa så klart

pippitårta inköpt på maxi, tja manhaftig pippi enligt mig=) men god!

öppnar mera paket.

Angelica och Emina

Fika är gott.

Söta Melvin


Himlabadet....eller inte!

Idag tog Stefan semester och vi bestämde oss för att åka upp till Sundsvall och bada på Himlabadet. Packade ihop oss och for iväg. Väl framme så var det en väldig kö ända ut och dom släppte bara in folk när annat folk gick ut! Så chansen att komma in var minimal sa dom! jaha trist men då åkte vi in på Birsta och åt lunch och gick på drakborgen. Det är ungefär som buspalatset här hemma, och det var väldigt trevligt. Angelica är ju feg av sig men hittade en kana att åka i men William däremot han testade på allt där. Han var ursvettig till slut! Sen åkte vi hem och gjorde pizza. Nu ser vi Idol och ska mysa lite. Barnen somnade i bilen hem så dom blir nog uppe en stund, men vad gör väl det så här en fre kväll.

 


Dessa rutschkanor åktes om och om igen!

Gick bra åka i pappas knä


Denna däremot var lagom för damen =)

Sist men inte minst, denna bild tillägnas dig pappa! <3 <3 <3

uppdatering!

Väldigt lääängedsedan jag skrev något..... jag som själv tycker det är så trist när folk inte skriver något i sin blogg, haha. men bättre sent än aldrig eller hur pappa!?? Ja vad har hänt sen London? tja säkert inte så mkt men däremot är jag just nu sjukskriven, har äntligen opererat handen. Lite svårt att använda höger handen nu men det är ju bara tillfälligt så hoppas bara jag blir bra nu efter detta. För den som inte vet, har jag opererat carpaltunnel.... domnat vareviga natt så till slut blev det en op. I helgen som var firade vi syrran med att åka till Söderhamn så hon fick ta bort en gammal tatuering och sätta dit en ny. Det blev kanonbra! Sen åt vi middag hos mamma och pappa. Supergott och trevligt var det. På söndag ska vi fira Angelica som fyller 3 år den 10/11. Åren går verkligen fort, tre redan! Hon har verkligen kommit in i den berömda trotsen.... kan bli galen och stor skrika för att i nästa stund vara supersöt. Ja det går väl över men hon blir svårare att tas med än dom andra två juvelerna som vi har =) men vad vore livet utan utmaningar haha.... Kommer en uppdatering efter kalaset med lite bilder då.


RSS 2.0