Natalie

Idag var Natalie hit och det var så trevligt att hon kom. Var så längesedan jag träffade henne. Hon hade köpt räkor som vi skalade och åt på en macka, mums det var gott!! Tråkigt nog var hon så förkyld, trots att hon kände sig bättre idag, men bara av gå uppför trappen till vår övervåning lät hon som om hon hade sprungit ett par mil med astma! Inte bra det där, så hoppas nu du vilar upp dig ordentligt i helgen! Man ska alltid lyssna på sin moster....... Gabriella har cyklat till en kompis och ska sova över där, men i morgon ska vi försöka hitta henne ett par stövlar vi kan köpa! Sen behöver hon långärmade tröjor oxå så hoppas vi hittar det med. Kanske åker vi till Söderhamn och shoppar så kan vi även titta in till mor och far en sväng!  Ja NU Natalie har jag då uppdaterat även om det inte var mycket att skriva......... Livet är visst rätt innehållslöst eftersom det aldrig finns något att skriva om! Men Angelica har i alla fall fått sin sjunde tand så nu vet Ni det!

Kommentarer
Postat av: Natalie

Ibland har man svårt att veta vad man ska skriva om! Javisst ska vi motivera varandra, ska skriva ut viktminskningen på bloggen varje vecka jag. Så man måste fortsätta gå ner liksom haha

2008-09-19 @ 19:32:51
URL: http://eilatan.blogg.se/
Postat av: Natalie

Lägga in länkar är inte svårt. Det är bara att markera det ord du vill ska bli en länk och trycka på den knappen där uppe som ser ut som en kedja och skriva in adressen. RIng om du försöker =)

2008-09-20 @ 10:12:00
URL: http://eilatan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0