Söndag 31/8

Då har den här helgen oxå gått... tiden går jämt så fort! Så vad har vi då gjort!? Tja i fredags gjorde jag 2 smörgåstårtor till en arbetskamrat för hennes kille fyllde 40! Sen putsade jag fönstren i köket och bytte gardiner. dammsög av och skurade golven gjorde jag oxå. På lördagen hände väl egentligen inte så mkt, försökte ta i tu med att städa altanen men slutade med att vi for till avholmsberget, tog en fika och tittade på utsikten.(Vilket för övrigt var till salu, så om någon är intresserad ligger budet på 5,9 miljoner!!) Idag däremot har jag städat av där och Stefan har skurat ur poolen för nu är det höst och blir inga fler bad..... Så då hoppas vi på poolparty nästa år istället ;-)   Sen har jag fortsatt städa, hållit på hela veckan känns det som. Vill få det lite rent och fräscht men okar inte ta hela huset på en och samma dag. Så övervåningen är klar och snart även nedre. Fast putsat fönstren har jag än så länge bara gjort i köket! Till helgen då är det marknad så då ska väl William få åka lite karuseller igen och Gabriella & jag ta lite lotter. Sen då på lördag kommer alla våra grannar på gatan och grillar med oss, ska bli riktigt trevligt! Det ser jag fram emot.....

Anneli:-)

Min kära kompis Anneli har gjort sig en lya på Åhlens sida och vill nu att så många som möjligt skall rösta på just hennes lägenhet. För då har hon chansen att vinna 1500:- . Så nu tycker jag att Ni som vill går in och röstar och eller gör er en egen lya och vinn själva.

För att komma till hennes lägenhet gå in på: 


http://visit.ahlenshuset.se/i.php?uid=11601


Lycka till Anneli!


60 års fest

Ja i lördags var det dags då äntligen för fasters fest. Trevligt hade vi, åt jätte gott! Det var både pajer, rotsaksgratäng(som var super) pasta sallad, kyckling, kött och en MASSA frukt. Så man åt sig proppmätt. Sen öppnade hon paket och så blev det kaffe och dajmtårta. På det blev det underhållning av dom tre kaffegökarna som tydligen sjunger lite här och var nu för tiden  Kommer lite bilder och hoppas ingen blir sur för dom inlagda bilderna.






sist men inte minst min fina dotter:-)

TACK än en gång faster!! 
Sen vill jag oxå passa på att TACKA kusin Fia för festen hon hade, ville vänta med bilder eftersom dom tre kaffegökarna även uppträdde där!

Näsvikens SPA konferans boende

Måste göra lite reklam för stället vi var på igår. Med deras tillåtelse naturligtvis. Gick inte att förstå innan att man kom till ett SPA men så fort vi öppnade dörren till källaren(som dom byggt om) så hade man färdats direkt till ett helt underbart SPA. Låg mysig musik hördes, doftade gott, svag belysning och värmeljus. Det fanns en bastu, 2 duschar och 2 omklädningsrum. Badhanduk och morgonrock som var framlagt till var och en. Sen det bästa utav allt var att vi var helt själva där. Olika varianter av massage går att boka för den som vill ha. Sen går det att boka konferans och även övernattning om man så vill. För ytterligare information kan Ni gå in på www.danmarsch.com eller på telefon:
0650-305 54/ 070-650 23 69.





Kidnappning!

Igår var det äntligen dags, vi for iväg och kidnappade faster. Hon fick en packningslista och sen bar det iväg. Första anhalten var hagmyren där hon fick köra häst med pappa. Sen åkte vi iväg till Näsviken på spa(reklam om det kommer i nästa inlägg!) Det var hur mysigt som helst, där fick vi paj, sallad och vin. Sen  fick vi basta och bada i bubbelpool utomhus! Det regnade men dom satte upp ett tak. Faster fick även massage som hon sa var helt underbart. Vi hade det helt enkelt supermysigt. Första gången jag var där men absolut inte den sista!! Lite bilder:


Kanske ska jag byta yrke till kidnappare!? 


Lite rädd var hon allt först men sen tror jag hon var rätt nöjd!


Se så mysigt vi har.....


Här kunde vi ha legat hela natten.... 

Uppdatering.....

Ja inte mycket har hänt sen sist, men det största just nu är att Angelica lärt sig hasa sig fram på rumpan! Kryper det gör hon inte men kul att hon tar sig fram ändå. I övrigt har jag min systerdotter här som skall sova över. kul! för det var så längesedan nu. Annars längtar jag bara tills lördag då vi ska på fest. Faster fyller år och skall ha fest och det skall bli hur trevligt som helst tycker jag. Angelica och William får sova hos farmor sin så tar vi Gabriella med oss. Återkommer nog med lite bilder efteråt, för kameran den ska med...... Nu ska jag se till att få barnen i säng(dom minsta då!)
Lördag 16/8 ca 19 grader i vattnet.....

Semester...

Nu har vi äntligen varit på några dagars semester, både längtat och inte till det. Inte för att nu är Stefans semester slut, han börja jobba igen på måndag. Vi åkte iväg till Göteborg, det var en lång bilresa men det har gått väldigt bra med barnen. A fick stanna hemma med farmor. På tisdagen var vi på Liseberg, W åkte flera karuseller och G vann 2 kg toblerone, och så vann vi bilar som är Williams favorit godis. På kvällen spelade Magnus Uggla där och han är ju MIN favorit! Det var första gången jag såg honom live och det var såå bra! Så nu vill jag se honom igen....snart! Ons tog vi båten över till Danmark, det var lite kort tid men vi hann ju äta lunch där borta*L* Sen åkte vi och sov på Hotell i Skövde. Det var jätteflott....... Kom hem igår och i morgon skall vi till Stefans systers man som fyllt 40!
Lite bilder.......

William får köra båt!


Gabriella med stora vinsten!


En av många karuseller...

Tyvärr kunde jag inte lägga in det jag spelade in på Idolen så tyvärr gott folk får Ni inte se honom spela


Uppdatering!

Ja det var längesedan jag skrev nu, men varför skriva när jag ändå inte vet vad!? Ja har inte så mkt nu heller men känner en enorm press att uppdatera  skratt.  Vi har mest badat och solat och badat igen i detta underbara väder som varit. Men på måndag sticker vi på några dagars semester till Gäteborg! Ska bli väldigt skönt och trevligt. Lill gumman får stanna hemma med farmor och farfar, men det ska nog bara gå bra. Hon har varit lite krasslig men är bättre nu som tur är. Annars har vi haft fest för kusin vitamin som fyllde 40! Tack än en gång för den festen, det var trevligt.Kanske kommer lite bilder senare....  Nästa fest blir för faster, vi är dit bjuden i slutet av augusti och det ska bli trevligt det med. Sen fick jag jordgubbsplantor av syrran förra året på min födelsedag och i år har det verkligen gett utdelning. Mums.... massor av gubbar dagligen. Tror inte det hänt något annat så slutar nu för vi ska snart grilla......... Föresten så gjorde jag ju en röntgen på hjärnan och för er som vill veta var allt helt normalt!! Vilket visar oxå att jag har en hjärna! Inte alla förunnat har jag förstått
 

RSS 2.0