FYND!!

Idag när jag var ner till mamma så for vi iväg på variant. Där hittade vi lite smått och gott, bla köpte jag gardiner. 4 olika gardiner för 150 kr det var väl ett fynd! Sen köpte jag oss en ny matta oxå som ska passa till gardinerna som ska fixas till köket=) Har ju haft blått i köket men nu blir det annat, så då måste jag inhandla lite annat med och det är ju alltid skoj. Pengarna ska rulla liksom;) Föresten så köpte jag kanonbra plastlådor med lock häromdagen på Ö o B, det var hjul oxå på dom och dom får plats under barnens sängar. Dom har ju små rum med myckte leksaker så det blev kanon att kunna gömma lådorna där. Billig var dom oxå och då älskar jag att shoppa.

Vita panelgardiner med rosa blommor på, lila blommor på en kappa, sen ska mamma sy till köksgardiner av tyget längst till höger, en kappa att ha till sommaren. Längst till vänster ska bli lång gardiner att sätta upp till hösten. Vilkent tur att jag har min mamma <3

Empty room

Angelica följde med mamma och pappa hem till Söderhamn i söndags och det är såå tomt och tyst här utan henne! Men hon verkar ju trivas där och myser av att få vara själv där utan syskon. Hon säger: Bara jag...inte Wiman(William) och inte Bella(Gabriella) utan bara jag! =) Har pratat i telefonen varje dag och sen vi pratat igår hör jag hon säger till mormor: sova en natt till! Ja som om jag skulle krypa ut genom telefonen och hämta hem henne. Gohjärtat! Men i morgon då åker jag och William ner för då ska han oxå få sova en natt där. Jag ska nämligen vara med på några intervjuer på fredagen och fritids har inte öppet längre än till 12.30 då. MEN sen ska dom få komma hem och mysa! <3

En gullunge är hemma åtminstone! <3<3<3

Ett år kvar.... ;)

Idag fyller älsklingen 39 år! Vi har haft främmande av mamma, pappa, svärmor, svärfar, stefans syster Sussanne och hennes Daniel och Johanna. Syrran kom straxt efter. Vi bjöd på smörgåstårta, vanlig prinsesstårta som jag bakat själv och fikabröd. Mamma sa det var den godaste tårtan hon ätit=) det tog jag allt åt mig av.... Av mig fick stefan att vi ska till Södra Berget i Sundsvall på wahlmans salonger. Det ska bli riktigt mysigt, trerätters middag och bo på hotell. Så nu har vi lite att se fram emot, för vi har även precis bokat en resa till Teneriffa, Playa des Amerikas. Sen blir det även den årliga trippen till Åland med jobbet och sen är det nästan semester :) 
När mamma och pappa for hem tog dom även med sig Angelica, hon hade packat sin lilla väska och var så stolt och glad att få följa med dom. Får se hur länge hon blir där, för på fredag ska dom ha båda barnen eftersom jag måste vara på jobbet med intervjuerna inför rekrytering av ny chef, och fritids bara har öppet halva dan. Känns länge en hel vecka men som sagt var vi får nog se.
  
Smörgåstårtan...tog aldrig ngn bild på prinsesstårtan!

Halv åtta hos mig!

Idag har vi haft svärmor, svärfar, mamma och pappa på middag. Mamma och pappa kom redan igår för att pappa var på 50 års fest i Strömsbruk. Detta var bra för då fick jag lite hjälp med allt. Började dagen med att fixa till smörgåstårtor eftersom Stefan fyller år i morgon. Sen har det bara flytit på med förberedelser. Tyvärr tog jag inga bilder på maten vi bjöd på men det blev otroligt gott. Började med en fördrink gjord på: Bacardi Grand Melón, passionsfruktsjuice och sprite. Väldigt god och kan rekomenderas.

Förrätt: Prins charles förrätt

Varmrätt: Lax i ugn med pressad potatis, aioli och/eller romsås

Efterrätt: Äggtoddy


Nu sitter vi och tittar på melodifestivalen men än har jag inte fastnat för någon låt.......

Det blev suveränt gott alltihop. 


Angelica med farfar

Farmor och William 

Hi-hat cupcakes

Idag har jag gjort Hi-hat cupcakes ur Leila Lindholms boken "a piece of cake". Blev faktiskt riktigt fina, det trodde jag inte! Men har smakat en nu och gud så söta dom blev, orkade inte ens äta en hel....jaja...men en erfarenhet rikare blev jag ju.  Stefan fyller år på söndag och då måste jag ju självklart ha lite att bjuda på. Sen blir det självklart smörgåstårta och vanlig tårta. Tänkte baka princess tårta med rosa marsipan, det passar väl till honom;)
Ikväll har jag varit på seans i Näsviken, det var riktigt spännande, jag och Theres fick ett meddelande tillsammans och har nu frågat mamma lite om det. Fick till oss ett gammalt hus med 2 ingångar och många små fönster. Tänkte då på mormors hus, där vet jag det varit 2 ingångar men små fönster? Jo sa mamma att så var det tidigare. Vägen upp till vinden visade hon och det stämde, det skulle finnas en dörr dit med nyckel. Dörr fanns det men ingen nyckel. Kan ju hända det var så långt långt tidigare...vem vet? Vi skulle dit för att få svar på några frågor så vi får väl se hur det blir med det=) =) 


Innan chokladen såg dom ut så här, tycker jag lyckades få till formen bra för att vara första gången!

 Klara och fina, MEN otroligt sött! Ja själva marängen!

Nytt utseende!

Nu har äntligen min blogg fått nytt utseende! Tack vare Natalie så blev det riktigt bra. Själv vet jag inte alls hur jag gör! Vad blev jag skyldig tro ;-)

Twins

Igår tittade vi på lite bilder, så säger William: Han där (pekar på en bild på sig själv) heter Pelle...och i efternamn Olsson. Jasså svarade jag då kanske Ni är tvillingar!
William: vad är tvillingar?
Jag: Förklarar vad det är och säger oxå att grannen har en tvillingsyster. Angelica skulle ha varit tvilling!
William: Med vem då? =)

Sen fick jag förklara detta, vad som hände och så. Men frågan återstår: Förstod han vad en tvilling är? Får fråga om någon dag.....

RSS 2.0