30 års fest!

Igår hade vi då fixat en fest för Natalies pojkvän Jocke som fyllt 30. Först kom det en kille för att kidnappa honom som han aldrig träffat. Han hade med sig en packlista med diverse som skulle packas med. Värst tror jag att J tyckte det var med nagellacket! Vi gav honom sen en karta så fick han själv tillsamans med N ta sig ut till pulkabacken där vi väntade. Där åkte vi stjärtlapp coh grillade korv och hade det mysigt. Sen bar det av till hagmyren där han fick köra häst, och inte vilken häst som helst utan en liten en vid namn Kalle Stropp.....
Sen hade vi fest här hemma hos oss med god mat och dryck. Senare på kvällen gick vi på 30+ och dansade så fötterna ömmade*L* men skoj hade vi. Lite seg idag ska jag allt erkänna, mest trött.
Lite bilder lägger jag ut!!

                                                                       


kul i backen.

Häromdagen åkte vi pulka och stjärtlapp, men A blev uttråkad att vara med så igår var mamma barnvakt så for vi iväg igen. Vädret var helt underbart, solen sken och värmde faktiskt. G hade en kompis med och så tog vi med fika. Vi hade en trevlig stund. Idag har jag inte gjort så mkt ännu, men ska iväg och handla lite, rätt tomt hemma nu efter helgerna. Lägger ut några bilder från backen.

                 

Klassfesten...

Just som jag skulle ta och leta reda på numret till min klasskamrat så dimper det ner ett brev i lådan om det. Naturligtvis så händer allt samtidigt, för på tors den veckan åker vi till Åland med jobbet, kommer hem fre kväll, sen är det klassfest då på lördag. Brukar inte känna för att göra så mkt då men nu måste jag fundera på om jag ska gå eller inte, det vore ju onekligen väldigt roligt att träffa alla, ja dom som kommer varje fall. Det är först i slutet av maj men man skulle betala sista april. Nu har barnen letat efter sina påskägg, och dom hittade dom till slut, dom fick även en varsin trisslott i äggen, den enda som vann var W 25 kr*L* altid något.
G har en kompis här som ska sova över, dom sjunger just nu karaoke..... W ser på bollibompa, och lill stumpan ska få lite gröt nu.
GLAD PÅSK TILL ER ALLA!!

Påsk!

I natt har barnen sovit hos mamma, hon ville få låna dom alla. Så skönt var det att få sova ordentligt. Vi gick ut på en långpromenad, har nyss kommit in igen. Ska hämta upp dom men vi fick inte komma för tidigt*L* men pappa hade kört G till en kompis och om hon får så ska hon sova hos oss inatt. I morgon ska vi till mamma och pappa på påsk middag, och söndag blir det till svärföräldrarna.
Igår var jag till naprapaten igen, ändå har jag domnat i natt men jag vet ju att jag måste gå rätt länge innan det hjälper för jag är hård som betong i axlarna säger han. Och det var riktigt läskigt igår för han hittade en punkt och när han tryckte på den kändes det som om han grävde mig på en fläck i hjärnan! Det ilade inte bara som det kan göra utan verkligen som om han var där och grävde.
Lägger in lite bilder på mina Älsklingar!

                                                                    


otroligt!!

Igår ringde Natalie och berättade hon ringt till en spådam, hennes laddare till kameran har varit borta men efter samtalet med damen så hittade hon den!! Vi har tappat bort dopklänningen,och ska döpa i april. Så jag tog och ringde upp samma dam och nu har jag hittat klänningen! Helt otroligt!! Jag är så lycklig!!
Igår hade vi middag för mina föräldrar och svärföräldrarna. Det var jätte trevligt. Vi år räktoast först sen potatisgratäng med rostbiff och kycklingben. Till det en massa frukter som jag inte kan namnen på dom alla. Men väldigt gott var det. Sen såg vi på melodifestivalen tillsammans.

Fredag 14/3

Idag har jag varit till naprapaten, längesen sist nu. Gick under tiden jag var gravid, men nu var jag tvungen gå igen. Jag domnar i min högra am, mest när jag ska sova. Ont i skulderbladet igen och det fick han bort sist! Så nu har jag som träningsvärk i axlarna, ömmar liksom. Men det blir ju bättre sen han gått igenom! Jag var alldeles hård sa han. Mamma och moster var här och passade barnen under tiden, snälla Ni är! I morgon ska vi bjuda mamma, pappa och svärföräldrarna på middag. Vet än inte riktigt vad vi ska bjuda på bara*L* men blir räktoast till förrätt, det är ju så gott!!
Bea var hit en sväng idag oxå, jätte trevligt. Blir inte så ofta så det är så kul när hon dyker upp. Nej nu ska vi gå ut på en liten promenad i mörkret. Sen blir det nog så ska det låta på tv:n.

vågen...

pekade neråt idag när jag vägde mig! minus 1,3 denna vecka vilket blir minus 8,8kg!! Härlligt. Så nu fattas bara 1,2 till mc donalds skratt. G satte det målet åt mig när jag började att vi skulle gå dit vid minus tio. Så hon längtar och jag skulle klara mig utan.....
När jag var på 30+ träffade jag på en klasskamrat, hon undrade om jag skulle på klassfesten!? hm... jag hade inte hört något men hon hade fått brev. 20 år sedan vi slutade nian!! Hua så gammalt det låter. Säkert har dom inte hittat mig eftersom jag gift mig och bytt efternamn. Men hon lovade ringa mig och berätta men se nu har det snart gått 2v och jag har inte hört av henne så det blir nog till att leta reda på henne och ringa själv. Vore trevligt gå på klassfest ju.

Bilder!

Här kommer lite bilder, sen ser jag att jag höll kameran snett skratt men se det bjuder jag på, Ni ser i alla fall hur det ser ut med gardinerna.
 Angelicas rum!                                     datarum


 Gabriellas                                             Vardagsrummet!

Gardiner!

Idag har mamma varit hos mig och hjälpt mig med gardiner. Tack snälla du! Vi var iväg och köpte tyg till G´s rum som hon sydde till och det blev jättebra, hade redan köpt till datarummet som hon fixade till. Sen sydde hon en gardinkapa till A´s rum, av en gammal gardin som jag hade. Ska knäppa kort och lägga ut någondag.
A åt duktigt med gröt idag, vi har ju börjat med smakportioner men idag åt hon mkt så hon hoppade över ett vanligt mål med tillägg. Roligt när dom får börja äta tycker jag, och att det går bra. Nu ska vi se singing bee......

Sjukt barn!

Nu är G sjuk, hon klagade igår över halsen och sen låg hon i soffan och frös så hon skakade tänder, hon som ALDRIG fryser! Tog tempen och hon hade 39,3 gumman min. Varit väldigt hängig idag oxå, inte ätit någonting. Skulle testa äta lite middag(jag hade gjort sjömansbiff) men se då kräktes hon! Kanske var det maten som var så illa!?:-) förmodlgen den höga febern.
Igår var jag, W och A till min mormor i Harmånger, hon bjöd på morotsstuvning och det är ju så gott!! Trevligt att träffas är det och hon är ju så pigg, döv men pigg! :-)
Har skött mig och gått på promenad så jag har nu gått över 9500 steg idag. Det känns bra. A har fått eget rum idag, var och hämtade spjälsängen och satte ihop den så nu ligger hon i den och snusar, ska gå ner och göra iordning lite mat och ge henne så sover hon sen ett bra tag förhoppningsvis. God natt på Er!

Förtrollad

Då har vi varit och sett bion förtrollad, och den var rätt bra. Handlar om en prinsessa(tecknad) som blir kär i en prins, men hans styvmor vill inte se dom gifta sig så hon kastar ner henne i en brunn så hon kommer till "vår värld" då inte som tecknad. Resten får ni veta om ni går och tittar på den själva*L*
Sen sjöng vi lite karaoke igen och nu ska vi lägga oss snart. Barnen har det bra hos syrran, W hade badat i säkert  en timme.... I morgon åker vi en tur till min farmor som bor i Stocka, det var ett tag sen sist nu så det ska bli trevligt.
God Natt på Er alla!

Bio

Idag ska jag och G gå på bio! Det ska bli så mysigt att mysa bara hon och jag. Syrran ville nämligen låna A och W över natten igen och då tänkte vi passa på! Det är ju lov oxå så på torsdag ska hon följa med sin mormor till Kramfors där brorsan med familj bor. Dom har fått hundvalpar, så det blir nog kul att se dom!
Vi har ju fått en varsin stegräknare från jobbet för att vi ska röra på oss. Så nu pågår en tävling i Hudiksvalls Kommun, vad vi kan vinna verkar däremot ingen veta*L* Vi fick anmäla oss i lag om max 3 personer, men av någon annledning så blev jag anmäld ensam så kraven känns höga om jag ska kunna få mig en vinst skratt men jag tycker det är lite kul, åtminstone än så länge. Vi ska nämligen hålla på i 3 månader! Det blir ju i alla fall skönare och skönare att vistas utomhus eftersom vi går emot våren! Och igår sjöng jag och G karaoke och då stog vi inte stilla så det blev en del steg då med och roligt hade vi!

Helgmys!

I fredags var jag på 30+, började med att åka till syrran, där fick jag hjälp att färga och slinga håret. Sen vi var klara bar det iväg på förfest till vår kusin. Det var trevligt och sen for vi då iväg på stadt. Det var mkt folk och jag och Syrran dansade hela kvällen. Till slut var vi nöjda och ville åka hem, hämtade ut jackorna och gick ut för att ringa. Då upptäckte vi ju att klockan bara var 00.10!! Vilka party nissar vi är då skratt.
På lördagen skulle vi till moster på spa eftermiddag,det var hur mysigt som helst. Fick fötterna gjorda och ansikts skrubb först och en mask sen. Jag gav lite massage och så kroppsskrubb och hårinpackning på det innan vi försökte sitta en stund i bastun. Det var varmt så det blev inte så länge. Sen fick jag ansiktet insmord med 3 olika krämer. Det plus en sprakande brasa och massor av ljus, frukt och lite vin gjorde eftermiddagen helt ljuvlig!

RSS 2.0