Uppdatering

Nu har jag inte skrivit på över en vecka, har väl inget intressant att skriva heller om jag ska vara ärlig. Vad har veckan bestått i då? Hm...bakade ju en del både till Andreé och tills Gabriella fyller år. Andreé öppnade ju sitt café i lördags och det hade varit hur mkt folk som helst där då. Jätte roligt för honom om det går bra. Vi hade oxå en spa kväll på jobbet, vilket var himla trevligt. Många skratt blev det.... Sen blev Angelica tvärt dåligt på torsdag e.m, plötsligt hade hon 39 graders feber. Så blev bara en kvällstur för mig att jobba förra veckan. Ja hade ju bara två ändå ;) Men nu är det då Willliams tur att vara sjuk, så är hemma med honom idag. Blev inte mkt gjort i helgen, Stefan skulle åkt slalom med William,han har aldrig testat det men eftersom han började lördag morgon med lite feber blev det inget av det. Jag och Gabriella for ner på stan för att kolla lite kläder, men vi hittade bara varsin tröja. Tänkte leta lite nytt tills vi ska till Teneriffa! Den långa väntan är snart över=) Ska bli underbart!! Just nu längtar jag bara efter att få gosa med Elisia, men eftersom vi är krassliga vill vi vänta med det. Mamma och Pappa är där nu, lyllos dom <3

Trött

Har jobbat i helgen med delad tur i Lördags, så igår efter jobbet hade jag min helgkväll och drack lite vin till maten. I dag åkte jag och Angelica till Natalie och pussade lite på Elisia. Dom har även varit hit och börjat montera in en panna, för vi ska borra efter bergvärme. Sen ikväll var jag på gympa på friskis så nu känner jag mig såå trött! I morgon blir det jobb, först personalmöte och sen ska vi ha en liten spa kväll med lite gott fika och så för dom som bor där. Jag har även hunnit med att baka lite idag, för brorsans son ska öppna eget, ett café i Kramfors. Jag tänkte göra lite cup cakes som han kan sälja när han öppnar till helgen. Ja som en lycka till gåva liksom, hoppas han får dom sålda bara =) Nu ska jag hoppa i säng...gäsp!

Välkommen till världen Frida Elisia!

Idag var jag då upp på BB för att beundra den vackra! Hon är för söt alltså! Nej inte för söt;) utan ja Ni fattar! Luktar gott och bara såå mjuk och go! Vägde 4469kg och var 53 lång och massor av svart hår! Ska åka dit igen ikväll för Gariella vill så gärna få kolla hon med, ja om Natalie orkar vill säga.









Några av bilderna jag knäppte och Ni ser ju själva, Världens vackraste!!

Gammelmoster!!

Idag kom då äntligen det efterlängtade barnet, precis som jag sagt. 16 mars, en tjej jag visste det! Började ju igår när Natalie ringer och säger hon varit till barnmorskan och att hon kollat hon var öppen 3 cm!! Ja då kunde jag inte koncentrera mig på matlagningen. Skulle göra köttfärssås, men glömde krydda och gjorde bara en massa tok, men till slut blev det ändå bra. I morgon då ska jag få se den underbara, och då kommer jag knäppa lite kort och lägga upp här! Då var jag alltså gammelmoster, känns liksom så långt ifrån men känner mig ju så nära!!

Södra Berget

Haft en trevlig helg, vi for iväg till Sundsvall tidigt igår så vi åkte in till Birsta och shoppade en del. Köpte en ny byrå på ikea som ska stå i sovrummet. Köpte även en internetradio så nu slipper vi den gigantiska radion som stått i köket. Köpte nåt till barnen med när vi varit borta. Sen for vi till hotellet och betalade in oss på spa´t. Där badade vi i alla deras pooler. Ja jag hoppade över en, där vattnet är iskallt men Stefan doppade sig där innan han tog den heta poolen. Det var mkt folk när vi kom men sen droppade det av lite. På kvällen gick vi till restaurangen där vi blev serverade 3 rätters och musikunderhållning av Wallmans. Dom var kanon att lyssna på!
Förrätt: Gravad lax med kräftpesto och dillknäcke
Varmrätt: Honungsmarinerad fläskfilé med rosmarin, potatis och grönsakskaka och balsamicosky
Efterrätt: Vanilj och citronpannacotta med hasselnötskrokant och blåbärssorbet

Sen kom barnen hem och det var mysigt. William hade gjort en massa böcker som han visade upp. Gabriella hade så ont i skallen så hoppas nu inte att hon blir sjuk, verkar inte allt för pigg. Angelica började med att bada med Stefan =)


Tomt

Jobbat idag och vi hade sittgympa med de boende och det var riktigt trevligt, dom verkade oxå tycka det så det känns bra. Om ca 2 veckor ska vi ha en liten spakväll med lite gott fika och så. Känns bra att kunna få till lite mys. I kväll var vi som sagt var till Natalie och Jocke, tack till Er för gott fika! Sen måste jag säga att det är lite tröttsamt med människor som alltid hittar fel och alltid blir dåligt bemött överallt, om dom kunde vakna upp och inse att det med all säkerhet är dom själva det är fel på! Föresten så gick det väldigt lätt att få en tagg till gymet, syrran hade ju en som hon inte betalade för längre så den fick jag ta över och fick mig en kod så nu kan jag börja träna där. Ska bli kul igen faktiskt. Finns så mkt fläsk att röra på nu så hoppas kunna minska ner det det, men tar ett steg i taget=)

Längtar efter barnen nu!! William förvånar oss hela tiden, idag var det ett program han ville se så han kollade klockan och hade sagt till mamma att det är 20 minuter kvar och mycket riktigt var det så. Mamma berömde och tyckte han var duktig. Ja men det är ju 5 min och 5 min, 5 min och 5 min(sa han och pekade) det blir ju 20! <3


Mys!

Igår kom pappa för att hämta barnen, och då passade jag och syrran på att åka till farmor och övernatta där! Vi åt gott och hade det mysigt! Så himla skönt att göra det, få lite extra tid med varandra och bara kunna sitta och prata ostört och länge. Pratade med William idag och dom hade varit med mormor och badat på badhuset i Söderhamn. Det hade varit jätte härligt! Barnen blir visst kvar i Söderhamn med mamma och pappa för på lördag åker Stefan och jag iväg till Sundsvall och ska sova på Hotell. Södra Berget med Wallmans salonger och ännu mera mys! Så i morgonkväll tänkte vi åka till Natalie och Jocke för att fira Jocke som fyller år idag. GRATTIS till dig! I övrigt längtar jag bara tills Deras bäbis kommer...det ska bli sååå mysigt! Kom ut NUUU =)

Smått och gott

Igår var jag på Texas och åt middag med jobbet. Vi firade Ingrid som fyllt år och Yvonne som gått i pension. Det var gott och trevligt, tyvärr så kan man inte prata med alla när man sitter vid långbord så där. Idag har vi kommit fram till en ny chef efter en del intervjuer så nu hoppas jag verkligen att detta blir bra! Kan ju faktiskt inte bli värre än vi haft det så.... I morgon tänkte jag åka till farmor och hälsa på, ska först börja med ett stopp hos fastger som vill jag ska ta kort på hennes vävstol och hjälpa henne lägga ut den på blocket. Stefan är sjuk, förkyld och har feber och William har lite hosta och börjar bli snorig, två veckor har vi fått vara friska så nu är det tydligen dags igen!!  Huvudsaken jag och Stefan är pigga nästa helg då vi ska till Södra Berget i Sundsvall på Wallmans salonger, ska bli så mysigt!

RSS 2.0