Bröstmjölk.....

Då skriver jag igen om min mjölk, roligt va!? men idag har det blivit mindre och mindre under dagen, fast hon ätit lite oftare. Lyckades få henne att hålla ut i 3 timmar, då pumpade jag ur mjölk från båda bröstn och fick endast ut 10!! jaha det kan hon ju inte leva på. Äter runt 80-90 annars. Så det fick bli tillägg.... och hon ÅT...igen. Härligt. Men undrar om hon fick för lite i alla fall för hon är ändå inte nöjd! Men hon är trött oxå för sovit dåligt idag och det är väl på grund av att hon kännt sig sugen. Så n får vi se om det rinner till eller inte. Ingen katastrof när det finns annat att ge, men det är väldigt behändigt att alltid ha maten med sig vart man än går. Återkommer säkert i ämnet, skratt.

Flaskan!

Har ju tränat A att ta flaskan, eftersom W aldrig gjorde det. Hon har tagit den så bra, både med bröstmjölk och tillägg. Fram tills dess att jag fick mindre mjölk och hon måsta ta den se då vägrade hon! Så igår testade jag med liiite bröstmjölk och hon tog det!! Sen tipsade min mamma mig om att jag kanske värmt för dåligt. Bröstmjölken är visst varmare än man kan tro. Så nu så värmde jag tillägg för att testa och hon ÅT!! tjoho.... ja nu hoppas jag hon tänker fortsätta med det.... För ibland har jag inte så mkt mjölk, som förra gången jag ammade då var det 12 timmar sedan jag ammat från vä bröst (pga att hon sovit hela natten) och det fanns inte så mkt ändå! knepigt det där.


ons 30/1

När G flyttade upp på övervåningen fick W överta hennes gamla rum, då fick han även en stor säng. Vi hade inte plats för den i något förråd så vi tog in den direkt. Han ser liten ut där han ligger men han känner sig stor! Lägger en kudde under madrassen så han inte ska kunna trilla ur, men den kudden går ju även att använda som huvudkudde ler (se bilden)





idag tänker jag i princip inte göra någonting, varit vaken inatt för W är förkyld. Så han vaknade 04 och somnade om runt 05.30! Men nu är han på dagis så jag tror jag ska passa på att vila nu när A sover. Tänker på Natalie som är på nya jobbet som hon inte riktigt trivs med, hoppas för hennes skull att hon får komma tillbaka till kullen. Visst är det jättebra hon är garanterad jobb nu, men vill ju hon ska trivas oxå. Men det kanske blir bättre så småningom, får hoppas det.


måndag 28/1

Idag är jag och A hemma helt själva,  S är pappledig, så han och W har tagit tåget till Gävle för att bada. Det bästa W vet är tåg, så nu är det premiär att åka ett riktigt tåg. S skickade ett mess nu att det ä jättehäftigt att åkaimage10. Dom hade fikat oxå! G är ledig från skolan idag så hon följde med mamma till Gävle, dom åker oxå tåg!
Jag hade tänkt fyllt skåpet vi har på övervåningen, och städa i gröna rummet där för nu är det klart. Kanske vi flyttar upp datorn dit ikväll. Så skönt det är klart, men dyrt blev det!
Kommer lite bilder här:

                                                                      

Personalfest!

Igår var jag då på personalfest, och det var jätte trevligt. Dock kunde jag bara stanna i 2,5 timme för sen var det dags att åka hem och mata lillgumman. Men det var otroligt härligt att få åka iväg själv och surra och ha det trevligt. Vi åt även smörgåstårta som var jättegod. Sen jag matat A så var hon vaken en stund, somnade runt 22 och sov, hör och häpna, ända till 08.20 i morse!!! Nu sover hon en stund igen....

Lördag 26/1

Idag skall vi åter till mor och far. Fick lite ordning igår, åtminstone med säng, soffa och köksbord bla. Gabriella stannade naturligtvis kvar där och sov över, förvånad!? nej inte det minstaimage9
Syrrans kompis kom hem från Afghanistan igår, där hon jobbar för närvarande. Är sjuksköterska. Där var det minus 31 grader och både vuxna, barn och djur hade fryst ihjäl! Så hon ville ta med sig vantar, mössor och sockar när hon åker tillbaka. Jag har nu plockat ihop lite av varje som hon skall få ta med sig. Där gick dom i sandaler utan strumpor i kylan och så lever vi i överflöd här hemma. När jag då kan dela med mig av det vi har så gör jag det gärna!
Ikväll är det personalfest, tänkte gå en stund mellan ammningarna..... Helst hade jag också velat tagit ett glas vin eller två men det får jag allt vänta några månader till med. Ska i alla fall bli trevligt att träffas och prata en stund.

flyttlasset går...

Idag har jag varit i mammas lägenhet och plockat lite, sen kom både hon och pappa hem. Så nu ska allt köras in till stan. Stefan skall oxå hjälpa till bara han slutat jobbet. Jag är hemma för tillfället för att W ska till farmor och farfar. Farfar hämtar honom nu snart. Gabriella skall på kalas så hon skall göra sig iordning så ska jag köra henne dit. Sen åker jag tillbaka och hjälper till.
Jag lagade lite mat i morse som jag tog dit så vi alla får någon middag. Nobelsoppa, räkpaj och en köttfärspaj. Det ska bli gott det. Lägenheten är då fin och lite annorlunda än tex stiftelsens lgh. Kul!

Flytt

Får höra nu att mamma och pappa fått tillgång till sin nya lägenhet. Härligt. Så jag lovade vara där i morgon och plocka upp kartonger. Sen när Stefan slutat så kan han hjälpa till att bära. Ska bli så spännande att se hur den ser ut.
Vi ska till en släkting som fyller år ikväll, så när vi kommer hem måste jag åka upp till lägenheten för att kolla. Det ser jag fram emot. Nu ska vi äta och göra oss klara att åka.

Trendig uppstickare

Idag kom barnen med i tidningen, Angelica på första sidan till och med... Så nu är dom kändisar!image8 Ska snart lämna William på dagis, och idag skall dom fira att han fyllt 3 år! Så det blir nog roligt det. Så nu ska vi göra oss iordning så kanske jag återkommer under dagen.


HT-kändis!

Idag ringde dom från HT och ville få komma och ta en bild på Angelica.
Bara därför att hon även heter Lilly, som nu blivit mer populärt. Det kom upp på plats
64 i fjol mot plats 90 året innan. Så dom fick komma. Då när dom hörde att storebror
heter William, som ligger på första plats, tyckte dom det kunde vara kul med en bild
på dom båda tillsammans. Men se det ville inte hanimage7
Till slut så tog fotografen ändå en bild på W vid köksbordet, men då brast han ut i världens gråt!
Då lirkade reportern med honom och lekte med bilar så han tinade upp och jag tror dom
lyckades ta en bild ändå..... Så nu får vi vänta och se om det kommer med i HT någon dag.


Spjälsäng....någon!??

Vi behöver så småningom en spjälsäng så om någon vet av en, är jag tacksam om
ni hör av Er... Vågar knappt skriva det, men lill tösen sover så bra på natten nu. I natt sov
hon hela natten, slog rekord faktiskt. Vaknade först 06.50!! Jag däremot vaknade då kl
fem och kunde inte somna om, typiskt!
Vägde mig i morse och har gått ner 8 hg på en vecka. vilket blir 3.9 på 3v! vilket jag är jätte
nöjd med.image6
Idag är W på dagis och jag ska städa uppe på övervåningen för nu är det färdig sågat där...
Bara bården kvar att sätta upp i hallen och målning av rören, sen är det äntligen helt klart.

 

Välkommen hit!

Då har jag lyckats gjort mig en blogg!! Frågan är bara VAD jag ska skriva i denimage4
William ville jag skulle skriva hans namn, så då är det då gjort.....
Mammaledig som jag är har jag ändå inte gjort mkt idag. Åkte till min moster en sväng, och Isa var där.
Tur var väl det så hon fick hålla Angelica lite. Det är ju det bästa hon vet!
Tänkte hålla Er uppdaterad över min viktnedgång(blir väl roligt) skall väga mig i morgon igen så återkommer om
det då!
Lägger in en bild på mina vackra barn oxå!



RSS 2.0