Semesterresa

Söndagsmorgon tog vi tåget till Stockholm hela familjen. Vi åkte ut till Gröna Lund först så William fick åka någon karusell och Gabriella och jag tog lotter på chokladhjulet. Vi lyckades vinna 2 kg center! Vilket motsvarar 27 st rullar, sicken tur vi hade!

Rita på tåget var en bra sysselsättning!





Här ska det åkas kaffekopp....


Med stora vinsten på väg till Junibacken!

Efter Grönan så gick vi iväg till Junibacken, där barnen kunde leka av sig lite. Det fanns lite olika hus dom kunde kolla i, åka rutschkana och så åkte vi sagotåget, vilket är väldigt mysigt även för oss vuxna. Astrid Lindgren berättar och så får man se alla sagofigurer och deras världar. Pippi huset fanns oxå att gå in i och även där fanns en rutschkana dom kunde åka.



Tittut i Alfons Åbergs hus....



Efter Grönan och Junibacken åkte vi till hotellet för att checka in, sen bar det iväg ut igen för lite middag. William ville ha Kinamat och som tur var hittade vi det. Dagen efter hann vi inte så mycket mer än att åka iväg med väskorna och så gick vi till slottet så William fick se vakterna och kanonerna!! Sen mötte vi upp mamma och pappa i Gamla Stan sen bar det iväg ner till Ålandsbåten. Första turen för Angelica dit, det måste börjas i tid om hon ska bli en van Ålandsresenär som sin mamma :-) Vi åt gott och det gick väldigt bra att ha henne med, ja alla barnen var så snälla! Dagen efter spelade vi musikfrågesporten och inte många rätt hade vi men så drar dom ju en vinnare ur högen som får en ny kryssning, ingen av oss vann så då gav vi oss iväg för att äta lunch när jag hör dom ropar upp mitt namn!! Jag rusar tillbaka och då hade dom dragning på lite godis med så jag vann ett storpack av toffife!

Hittade så klart någon att flörta med.

Väntar på båten....


Bada bubbelpool är ett måste.
 

Tåget hem charmade hon en tjej, hennes syster och deras farmor.

Vilket inte är så konstigt kanske...!?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0